Fyndade Ostindia på Ta Till Vara i Falun.

Efter fotograferingen jag hade hos Lisa igår var tanken att åka raka vägen hemåt. Dock behövde jag handla till middagen så beslutade mig för att ta och åka till COOP när jag ändå var på den sidan stan. Fick mitt i ösregnet en tanke om jag borde svänga förbi Ta till vara som ligger i närheten. Men velade eftersom jag samtidigt tänkte “jag hittar säkert inget jag vill ha ändå“. Samtidigt sa den andra rösten inom mig “bara för att du tänker så, finns det säkert något där“. Så jag tog vägen mot Ta till vara, gick in där och vad är det första jag ser om inte 6 kaffefat och två assietter med Rörstrands Ostindia! Jag samlar som du vet på Ostindia!

Jag plockade på mig samtliga och var överväldigande glad över mitt fynd, du ska aldrig tveka att åka till en loppis så är det ju. Åkte glad därifrån, några kronor fattigare men massor med porslin rikare! 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

32 thoughts on “Fyndade Ostindia på Ta Till Vara i Falun.

 1. Jo, hälsporre har jag haft och även prövat många hjälpmedel. Det enda som hjälpte var speciallgjutna ortopediska inlägg. Dock är de otroligt dyra men jag hade så stora besvär. Har man måttliga hjälper säkert dessa hjälpmedel.

 2. Vad härligt att få fynda 😍 kan du inte göra något inlägg och visa vad du har? Jag är inte ett direkt intresserad av porslin, men jättenyfiken på samlingen 😁

 3. Men wow vilken tur du har!!
  Hur mycket har du av den servisen nu? Har du mycket kvar att samla innan den är “komplett” (om det någonsin blir komplett?).

  Ha en fin fredag!!

  kram kram
  Jenny recently posted..Så nöjd

 4. Åh, vad fint porslin. Förstår verkligen din glädje när du hittade detta 🙂 Jag har handlat jättemycket på secondhand tidigare men tycker att det är mer sällan jag hittar något fint numera, men det är som du säger man skall aldrig tveka för man vet ju aldrig vad man hittar. Ha en fin kväll!

 5. Men oh jag blir avis var gång, den där serien ville jag samla på då jag flyttade hemifrån, då var den så dyr att jag avstod, men den är ju så fin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: