När jag slutade idag så pratade jag med Lisa en sväng. Vi beslutade oss för att spana in PMU och Ta till Vara innan jag skulle fotografera hennes två små barn. Du kommer att få se bilder från fotograferingen imorgon, och de är så fina bilder. När jag får till såna där foton bakom kameran, inser jag hur mycket jag drömmer om att få utveckla min fotografering och kreativa och skapande sida som jag allt för sällan använder mig av.

Hur som helst hade vi det jättekul tillsammans, jag lekte med Lisas Alice en stund, vi fikade och sedan så blev det fotografering. Efter fotograferingen gick jag till Synsam och köpte linsvätska och sedan efter det gick jag till bilen. Åkte hemåt och fick meddelande av Lisa som undrade om jag ville följa henne på en promenad när barnen lagt sig runt Tisken. Jag var självklart på, så nu på kvällen gick i ett mörkt Falun som var upplyst av gatubelysning och pratade om livet och allt annat. Tänk vilken gåva jag har med en vän som henne.

Nu hör jag att tvättmaskinen är klar, så ska plocka ur den. Imorgon ska jag uträtta lite ärenden och sedan blir det att hjälpa Björn med flytten. Det här är hans sista helg i lägenheten. Samma lägenhet som han bodde i när jag träffade honom första gången, samma lägenhet som William var bebis i när jag och William besökte honom. Konstigt med tiden på något sätt och hur ett hem lämnas för ett annat. Man går vidare och lämnar minnen i väggarna, huset får leva kvar med minnen av någon som en gång bodde där medan vi människor går vidare och flyttar in.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

 1. Så roligt att få uppdrag att fota din väns barn. Vi vill gärna se bilderna om du får visa dem. Jag gillar också att vara kreativ och rörlig annars känns det som om jag sitter fast.
  Kamilla recently posted..Speedad torsdag.

 2. du är så duktig på att fotografera så de blir nog jätte bra o barn är så bra moeller.
  ha ha brukar oxå tänka det i nästan 17 år bodde vi i vår förra lägenhet o där föddes alla barn o va små där o allt man gjort
  vi va så färiga där men kan säga som dej tänk allt som sitter i de väggarna
  Ullie recently posted..Nu är det dax – House Doctor Lampa

 3. Vad härligt med en långromenad. Hoppas att du kan utveckla ditt fotointresse nån dag. Skönt att även få tvätten gjord. Tvätta ska jag göra i helgen 🙂
  Amanda recently posted..En lugn torsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: