Jag är den på stranden som…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Sitter fullt påklädd och försöker skyla mig så gott det går. Eftersom jag har ätstörningar så är stranden ingen plats jag frivilligt befinner mig på. Sommaren 2018, var ett helvete på det viset eftersom jag kände att jag behövde bada. Jag badar i regel en gång per år och brukar säga att “nu är min badkvot uppfylld” 2018 hade man inget annat val än att bada ofta.

Jag önskar att mina ätstörningar inte styrde mitt liv som de gör, men jag kan inte göra åt än att gilla läget i det här. Alla är vi olika, men jag kommer börja behandling och hoppas att mitt tänk och liv blir mer ökad kroppsacceptans.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

14 thoughts on “Jag är den på stranden som…

 1. Åh tråkigt att höra att du bara badar 1 gånger om året själv så badar jag i pool nästan varje vecks . Det e livet 🙂 💕hoppas det blir böttre med ätstörningarna kan inte vara roligt 🙁 kram till dej

 2. Förutom enstaka poolbad på Gran Canaria lyckades jag med bedriften att inte bada eller besöka stranden förra året. Var nog den enda eller en av få. 🙂 Är i övrigt inte ett jättestort fan av badstränder ändå, tycker det kan vara rätt tråkigt att bara ligga ner i solen eller vara i vattnet, plus att jag genom alla mina år inte heller känt mig bekväm i bara badkläder.
  Jag hoppas för din skull att din behandling leder dig in i ett annat tänk. 🙂

 3. Sommaren som gick var man ju mer eller mindre tvungen att bada med tanke på värmen. Så himla jobbigt att må så dåligt att man behöver känna så som du beskriver.
  Sara recently posted..Fredagsfantasi..

 4. Åh, denna känns igen! Jag är alltid den som står bredvid och “inte vill” bada. Men egentligen så är det dom där jäkla hjärnspökena. Kram <3

 5. Jag förstår känslan av att inte vilja visa sin kropp på badstranden. Jag är likadan men försöker jobba på det nu när jag har små barn. Deras mamma måste ju kunna vara med och bada 😆

 6. Även om jag periodvis inte alls känner mig komfortabel i min kropp så älskar jag att vara på stranden. I somras bodde vi nästan där och badade hur mycket som helst. Vissa saker får jag helt enkelt jobba på men visst kan man känna sig utsatt i badkläder. Så dumt för vi kan inte och ska inte se likadana ut men vi duger alla!

  Trevlig fredag!

 7. Jag kan tänka mig att det blir tufft att vara på stranden när man har ätstörningar. Jag är den på stranden som är en riktig badkruka. Kan inte se mig bada i isvak till exempel….
  Hannas krypin recently posted..Jag drömmer mer

 8. Men fy vad jobbigt att känna så. Jag har också tyckt att det varit jobbigt att visa mig offentligt med lite kläder men efter jag fått mina barn har jag börjat bry mig mindre om vad andra eventuellt tycker och tänker och tänker att jag helt enkelt duger precis som jag är!

 9. Men fyyy vad det skär i mig att läsa =( Hoppas verkligen du kan kicka dom i arslet någon gång snart!! För vet du vad? Du är helt otroligt vacker och äger världen precis som du är – så hoppas du snart får göra det ordentligt med! STOR KRAM hjärtat <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: