Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Migrän, illamående & sovdag.

Startade dagen med att må illa direkt. Tänkte att det går nog över men det slog om till att verkligen börja kännas i huvudet så tog en migräntablett, skrev snabbt ihop en planering till jobbet och sjukskrev mig. Så min dag har bestått av sängen och soffan, samt ett illamående hela dagen. Inte direkt så man vill spendera en solig vårdag.

Jag har också insett att jag inte svarat på era kommentarer på jättelänge så godkände dem bara idag. Jag ignorerar er inte, men med vanligt jobb, studier och en hel helg med flyttjobb har det inte funnits en rimlig möjlighet för mig att även svara på era kommentarer även om jag läst allt.

Är du med i aprilutmaningen? Kan du inte länka ditt inlägg åt mig så lägger jag in det i bloggen på listan. Förra gången var några med men så la de aldrig upp inlägg, så länka mig inlägget du skrivit så lägger jag till det i listan istället. Det känns mer seriöst då, mitt kommer upp senare ikväll då det är förpublicerat.

18 Comments

 1. Jag som undrat var du varit hela dagen. Sjukt trist med migrän, är du något bättre nu till kvällen?
  Jag skäms lite, hade ju ambitionen att vara med bra mycket mer än vad jag var i mars, men det blev helt enkelt en månad med för mycket. Nya tag nu i april. 🙂

 2. En kan inte hinna eller orka allt heller, jag har faktiskt gjort lite som du när det gäller kommentarer de sista dagarna.
  Jag har tänkt som så att med bristande energi så får jag prioritera mellan att svara på kommentarer hos mig eller att kommentera hos andra och valet har varit rätt lätt, jag vill ju så gärna läsa om era liv!

 3. Hemskt me migrän. Själv är jag genomförkyld. Hoppas det går över snart för oss båda.
  Du har så fint porslin 🙂

 4. Usch jag har migrän ofta och det är verkligen ingen dans på rosor. Hoppas du mår bättre idag! Förstår att svara på kommentarer inte är prio ett <3

 5. Åh stackare! Migrän är hemskt och borde förbjudas!!!!! Har haft det mycket i mina dagar men tack och lov inte ofta längre.
  Kul med dina bloggutmaningar tycker jag men känner mig inte riktigt redo att hänga på ännu…men någon gong ska jag vara med 🙂

 6. solen sken här idag men det va rätt kallt så man blir lite lurad
  idag va ja febrig o kände migränen direkt o tog tablett blivit bättre på kvällen men ja usch vet va du har vi har det inte lätt alltid
  kramar om o hoppas du hinner landa emellan allt o det lugnat sej lite för dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: