Elektrikerna är nästan helt klara här hemma. Det som återstår är att få upp min vardagsrumslampa och jag hoppas verkligen att de lyckas med den saken på tisdag. Jag har ägnat två dagar åt att städa, damma och dammsuga. Dammsugit har jag gjort säkert tre gånger per dag. Så klart syns jag därmed inte på bloggen eftersom jag helt svårt fått spendera min tid med annat. Jag skruvade ihop en skogömma jag köpte på IKEA förra helgen. Mitt hatthylla rök i och med elen, så nu letar jag efter en tamburmajor att ställa sida vid sida med min skogömma. Hallen blev verkligen luftig och fin!

Jag har haft hemsk astma i flera dagar, min luftrenare har varnat om dålig luft i dagarna två. Vädrat har jag gjort men det är tufft nu, känns dock som jag börjar vänja mig vid kablarna och kontakterna. Det blev bra, och det har aldrig varit elektrikerna jag varit upprörd på. Det är Kopparstaden som inte kunnat informera bättre, samt erbjudit oss evakueringsboende medan detta arbete utfördes.

Inatt tog jag mig äntligen igenom att svara på alla era kommentarer, samt även läsa era bloggar. Hoppas du har överseende med att jag hållit mig borta. Det har helt enkelt varit en chock för mig detta.

64 kommentarer

 1. Skönt att det börjar bli ordning i kaoset, men väldigt tråkigt med astman. All städning har säkert ställt till det extra – städning är nåt man bör undvika om du frågar mig 😉

  Vi har också en sån där skogömma, men den använder vi som arkiv och gömmer mappar med papper i den istället för skor. Funkar till det med 🙂

  Ha en fortsatt fin påskhelg!
  Ama de casa recently posted..Traditioner är till för att hållas!

 2. Skönt för dig/er att det börjar bli klart nu. Tycker det blir ett inre kaos samtidigt när det är renovering eller vad det nu kan vara för strul i sitt hem.
  Elin recently posted..Påsk(firad)

 3. Det kan inte vara kul alls med astman! :/ Så synd att de inte erbjöd er ett annat boende medans de fixade detta, det borde de ju gjort eller hur? Och du, det är helt okej att man inte orkat med riktigt, viktigaste är att du tar hand om dig själv!!
  Sara recently posted..Let’s talk PWO

 4. Det låter helt sanslöst detta, så klart borde information vara bättre för så här ska Du inte behöva ha det, kram å ha en fin påsklördag

 5. Åh men va jobbigt sånt är de borde städa efter sej o ja det sitter i luften .
  Hoppas allt blev bra nu då o du kan andas lättare och
  Fin fortsättning på påsken
  Påsk kram

  1. Ja usch inte har det varit kul, har verkligen kämpat :(. Ja ska bli skönt att få varva ner lite. Har kunnat göra det idag som tur är var mycket befrielse i den saken. Visst blev hallen bra 😀

 6. Skönt att det börjar komma iordning så du slipper kaoset (och astman!) snart. Trist att de inte skött det bättre för er boende bara. Man tycker ju att de kunde erbjudit er att bo nån annanstans sålänge med tanke på hur stort jobb de utfört.
  Frugan E recently posted..Nya familjemedlemmen

 7. så skönt att ni äntligen börjar få ordning hemma igen efter elektrikerna. Kaos gör mig så stressad och vill helst ha det lugn hemma. Så lugnt det kan vara med 2 vuxna killar snart blir mellan 18 i sommar och en som snart blir 13.

  Ha en fin påsk.
  Kamilla recently posted..Påsk, semesterfeeling och FFF.

 8. Jag brukar också reagera mycket på damm. Min astma är mycket bättre än för några år sen men byggdamm och mögel får mig fortfarande att hosta mycket så jag förstår att ni hade behövt bo någon annanstans egentligen. Så skönt att det är bättre nu.
  Linda recently posted..Lite planer om allt går som jag vill

  1. Fy då :(. Lider med dig som likt mig har problem med astma även om din blivit bättre. Visst är det något speciellt just med de sakerna byggdamm och mögel :/

 9. Det är verkligen tufft att leva i ett mindre byggkaos, speciellt med det där jävla byggdammet som blir oavsett vad som görs i hemmet. Det är som att det aldrig försvinner, och kletar sig fast överallt, oavsett om man dammsuger, vädrar eller moppar. Skönt att ändå höra att du ser slutet på det hela nu. Vad är det för luftrenare du använder förresten? Jag har funderat på att införskaffa en men är livrädd för att elräkningen ska springa iväg ❤️

 10. Det låter jobbigt med allt men verkar ju bli bra tillslut. Jag gillar verkligen tamburmajorer, hoppas du hittar vad du söker. Fy för byggdamm, det är som om dammsugning inte biter…
  Liw recently posted..Madonnan i mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: