Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

På mitt påskbord äter jag…

På mitt påskbord äter jag ungefär samma som på julafton. Helt enkelt påskmat, som jag berättat för ett tag sedan äter jag kött igen eftersom jag ska börja på min behandling mot ätstörningar. När det är klart får vi se hur jag gör, om det blir vegokost igen eller om jag fortsätter äta som nu där jag äter vegetariskt på jobbet men blandkost hemma.

Hur som helst köttbullar är viktiga för mig samt Jansson om det finns. Påskmust dricker jag också gärna, mest för att det hör till tror jag.

Vad äter du på påskbordet?

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znoggesk

16 Comments

  1. Precis som dig så är det väldigt likt julmaten, prinskorv är dock jätteviktigt för mig, tror det har med någon koppling till barndomen att göra. Kanske för att jag alltid åt det under en trevlig sammankomst?

  2. Inte speciellt mycket utan jag föredrar annan sorts mat. I går blev det en räksmörgås i stället för sillen. Det passade mig perfekt!

  3. Förstår helt och hållet att du inte orkat och haft tid att blogga i det kaoset. I år har vi för första gången frångått våra mattraditioner under påsken – alltså att äta lammstek med potatisgratäng. Vi orkade helt enkelt inte röra en fena i det fina vårvädret. Så igår åt vi kinesisk anka och idag sushi. Ooooops., jag vet;-)

  4. Här blev det också ungefär som julen men Jansson är något jag äter både på påsken och julen. Speciellt min farfars Jansson är riktigt god. Påskmust är ett måste 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: