Senaste gången jag åt på restaurang var.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Lite osäker är jag allt, men jag tror det var med William på Dalasalen. Vi åt buffé och sedan tog vi av deras helt galna efterrättsbuffé efteråt. Jag fullkomligt älskar maten på Dalasalen, det finns verkligen något för alla smaker samt att det är en stor bonus i att det är så himlans gott.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Senaste gången jag åt på restaurang var.

  1. Efterrättsbuffé lät ju båda fantastiskt och farligt samtidigt! 😁 Jag var ute och åt på restaurang två gånger under helgen, men kan faktiskt inte minnas sist jag beställde in en efterrätt. Jag är alltid för mätt efter huvudrätten trist nog, haha.

  2. Senast jag åt på restaurang var nog… Faktiskt nu på morgonen. Gick iväg och åt frukost på lokal då hotellfrukosten kändes onödigt dyr – jag äter inte så mycket på mornarna. Tyvärr tar jag igen det med råge senare på dagen… 😉
    Ama de casa recently posted..Påskupploppet och after-påsk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: