Bloggutmaning i april.

Eftersom bloggutmaningen i mars har varit så populär kör jag en till nu under april igen. Kommer precis som förra gången att dela med mig av ämnen, och det är okej att delta när man förmår. Om du deltar så länka till mig så fler hittar utmaningen, och så att jag kan kika in hos er och läsa. Du får så klart likt förra gången vara med på en deltagarlista i varje inlägg. Det finns inga krav utan hoppa på och välkomnas in i glädjen.


Ämnen:

 1. Första april idag, berätta om ett tillfälle när du lurat eller blivit lurad.
 2. Fotografera ett vårtecken.
 3. I mitt påskägg hittar du…
 4. När påskkärringar & påskgubbar ringer på dörren så…
 5. Mitt favoritsmycke är…
 6. När jag är ledig brukar jag…
 7. Senaste boken jag läste var…
 8. Ett recept jag gärna vill dela med mig av är…
 9. Min favoriträtt är…
 10. Jag trodde länge att…
 11. Ett ärr på min kropp…
 12. Årets första glass tar jag gärna i sällskap med…
 13. Mitt senaste köp…
 14. I min handväska hittar du…
 15. Brukar du mangla dina lakan? Varför, eller varför inte?
 16. Senaste gången någon gjorde mig glad var…
 17. Senaste gången jag gjorde någon glad var…
 18. Är påskmust och julmust samma sak?
 19. Påsken för mig betyder att…
 20. På mitt påskbord äter jag…
 21. Senaste gången jag skrattade var när…
 22. En vårfågel du nyligen skådat.
 23. Idag visar jag er min frukost i text & bild.
 24. Idag visar jag er min middag i text & bild.
 25. Senaste gången jag åt på restaurang var.
 26. När plockar du fram vårkläderna?
 27. Senaste gången jag fikade var?
 28. Vardagslyx för mig.
 29. Det talas om aprilväder, har du märkt något sådant?
 30. Valborg ikväll, kommer du titta på någon majbrasa?
Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

59 thoughts on “Bloggutmaning i april.

 1. Jag var med hela mars, nu har jag inte hunnit alls!
  Men din utmaning och dina frågor är bra på alla sätt.
  Jag kanske tar och kommer med och svarar på nån fråga då och då (har inte gjort det än) – men att svara på alla mäktar jag inte en månad till 🙂
  Kul sätt ändå att lära känna gamla bloggvänner och att hitta nya!
  Carita recently posted..Glad måndag, del 2!

 2. Vad roligt att du hålla i sånt.
  Har du skrivit den själv eller har du kopierat den från någon annan bloggare?
  Finns jo så många bloggare som har såna 🙂
  Bella recently posted..This is Me

  1. Ja det är jättekul :D. Jag har hittat på det själv, kopierar aldrig frågor från någon utan hittar på helt själv. Sen kanske någon haft samma fråga (helt omöjligt att hålla koll på hela nätet) men jag har endast tagit frågor som poppade upp i samband med att jag skrev inlägget. Satt och klurade helt själv på roliga saker att tolka 🙂

 3. Så himla kul att läsa alla svar på dina bloggutmaningar & så kreativa saker du kommer på! Har faktiskt tänkt att fixa en i flera månader & tror jag kommer köra en inrednings/makeup nu i april 😃
  Yela recently posted..Inspiration

 4. Vad roligt att du kör ännu en utmaning. Jag var lite sämre att göra daginlägg de sista dagarna men det finns ett inlägg som kommer svara på alla de frågorna under dagen. Självklart kommer jag försöka hänga med de dagar som passar in på mig och jag lan göra något bra av.
  Kamilla recently posted..Bra Bajs & Bäst från igår.

 5. Jättekul att du även fortsätter med utmaningen under april. Mars blev ju en stor succé. Grattis:-) Läste lite snabbt genom listan och dina valda teman är lika roliga och kluriga som i mars. Bra jobbat där:-)
  BP recently posted..Bokmärken #8

 6. Oh, den här gången ska jag försöka att hänga på så gott jag kan och hinner. Framför allt “i min handväska”! Den har min mamma alltid önskat att någon veckotidning ska komma och göra ett “vad har du i din handväska” reportage om just min handväska! 😂
  Anna recently posted..Watergate, historien om Nixon

 7. Du är så duktig o hinner fixa det är ju en rolig sak m har lite för mycket värk för att orka men glad ja är med i bloggsupporten
  Hoppas din dag är bra o du får en vilsam mys kväll kramar vännen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: