Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När plockar du fram vårkläderna?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I år plockades vårkläderna fram tidigt. De är redan nu framplockade och det hör inte till vanligheterna här hos mig i Falun och Dalarna. Men det är knappast så att jag inte är nöjd för den saken, snarare tvärtom. Jag älskar verkligen att jag nu kan spendera mina dagar i vår, eller som de senaste dagarna rent av i sommarväder.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

10 Comments

  1. Åh jag plockar inte ens undan, haha! Allting hänger framme året om av någon anledning hehe! Men ja, vädret. Känns som sommar ja!

  2. Jag tillhör den kategorin som svettas in våren. Hade vårjacka på mig första gången igår tror jag ☺️
    Desto skönare när den väl åker på eller hur?

  3. skönt att inte klä på sig så varmt när man ska ut nu.
    Men va fin du var i prickigt & i hårbandet! Försöker hitta ett hårband av nåt slag men jag tycker att jag inte passar i det

  4. Visst har våren kommit tidigt i år! Även jag har plockat fram vårjackan, men jeansen får hänga med året om;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: