Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag grät inte direkt efter William föddes, men dagen efter när jag fick vara själv med honom då kom tårarna. Då grät jag för han var min, en del av mig. Jag grät för att här hade jag fått en människa att vårda och älska. Jag grät över den kärlek jag kände, den kärlek som rusat genom min kropp när han föddes. Att jag fick bli mamma, då grät jag av glädjetårar.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

10 kommentarer

  1. Jag har inte heller gråtit vid några av mina barns födslar, är en sådan där de tar ett tag för kärleken att växa fram

    1. Jag kände kärleken på en gång, men jag är inte sådan som gråter lätt. Har mycket känslor men tårar kommer inte så lätt på mig :). Men man är liksom olika där, vissa känner kärlek direkt och gråter eller inte, andra gråter man känner inte kärlek direkt men lycka, några gråter inte och kärleken växer fram och det är verkligen helt som det ska 😀

  2. Jag förstår att det kom glädjetårar när han föddes. Det är ju speciellt att bli mamma. Det är en stor händelse. Har inte blivit mamma än men det är ett stort ögonblick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: