Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering

Lisas Calle 11 månader & storasyster Alice.

Min vän Lisas Carl blev 11 månader och i fredags var jag dit och fotograferade honom och hans storasyster Alice.

Det är alltid lika kul att få fotografera Lisas små barn, det är verkligen en är att jag får göra detta varje månad. Sen att lilla Carl fyller ett år snart känns verkligen spännande, tycker nyss han föddes.

Storasyster Alice sprang runt och lekte en i gräset. Hon tyckte det var jättekul att vara ute och fin sommarklänning hade hon på sig också.

Några syskonfoton fick jag på de båda också. De satt på sina stolar och tittade på syrenerna.

Alice visade sin lillebror Carl syrenen hon plockade. Det tyckte han var jättespännande.

Sedan var det massor med skratt tillsammans också. Det får avslutas med en bild med båda vid sina stolar.

27 Comments

 1. Åh så fina bilder!!
  Du är verkligen super duktig på att fotografera!!!

  (och super söta barn också så klart)

  Roligt att få fotografera dem varje månad 🙂

  Kram kram

 2. Dina bilder på de där två är fantastiska som vanligt. Du lyckas alltid att få med deras bus, kärlek och glädje det är magiskt att se!

 3. Så roligt att få fota de syskonen igen för visst har du fotograferat dem tidigare. Härligt att se dem växa och utvecklas även via bilder

 4. Jag tycker du är så duktig på att fotografera. Och man ser verkligen hur Carl växer för varje gång du är där och fotograferar 🙂

 5. Vilken förmån du har fått att få fota din väns barn varje månad. Det är så roligt att få se bilderna här i bloggen. Verkligen jättefina bilder, det blir roligt att se tillbaka på. Snart ett år alltså, det går ju så fort med barnen känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: