Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Raggarbilar betyder helt klart sommar för mig, det betyder att man får ut och spana och åka en del i finbilar. Björn äger två raggarbilar, och dessa brukar jag köra då och då. Jag älskar känslan av att åka raggarbil och känna doften av avgaser som kommer av bilarna. Bilden ovan tog jag i Säter förra sommaren, en underbart varm kväll tillsammans med William och Björn.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

68 kommentarer

 1. Raggarbilar får mig att tänka på när Power Meet var som störst här i Västerås, innan arrangörer bestämde sig för att flytta det. Nu har det blivit Summer Meet istället och jag tycker att det är fint att staden lever lite på arrangemanget, MEN, det är himla skönt när alla åkt hem igen.

 2. Så härligt du beskriver raggarbilar, att känna avgaserna från raggarbilarna är verkligen en speciell lukt. Raggarbilar för mig betyder första maj och att sommaren är på väg. Bara för att det är första mc och raggarbilar kortege här i Norrköping varje år 🙂

 3. Så mysigt det låter att gå ut och titta på raggarbilar 🙂 roligt att du brukar köra raggarbilar det är värkligen så roligt på sommaren och ut och titta på alla fina bilar <3

 4. Verkligen sommar och vilken gemenskap!! Hängde mycket på crusingar förr och det var så himla härligt.

 5. Jättefin bild. Jag tycker också raggarbilar är sommar ? de är otroligt vackra att titta på och jag tycker om att se hela familjer åka i dem, allt behöver inte handla om alkohol utan att de kan ha mysigt ändå ❤

 6. Vad roligt att du har möjlighet att köra sådana bilar när du tycker om det. Jag gillar iofs lukten av bilarna men vid de samlingar raggarbilarna i vår stad har så brukar det kunna bli en del överdriven fylla som inte alltid är så kul att se (även om de troligen lider mest av det själva dagen efter).

 7. Jag älskar att fotografera “raggarbilar”, är något väldigt charmigt över det hela faktiskt 🙂 Åkte mycket när jag var yngre, men var många år sen sist nu..

 8. För min del betyder det sommar men också sommarminnen! När jag var tonåring fanns ett raggargäng i lilla grannhålan. En del tyckte de var lite skräckinjagande men det var otroligt snälla killar 😀
  Znogge recently posted..I går kom…

 9. Åh, jag har verkligen aldrig varit så mycket för raggarkulturen men det är ju kul med folk som tycker om det! Det ör ju trots allt en hel del fina bilar att TITTA på i alla fall.

 10. Jag är inte jätteintresserad av raggarbilar men det finns några bilar som kan vara snygga. Men jag går inte ut och kollar längre gjorde det när jag var mindre men inte nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: