Det är måndag i Falun.

Så var det måndag igen, jag har nu arbetat 1/6 arbetsdagar innan semestern. Helt sjukt alltså, snart går jag på semester. På torsdag kommer William sluta åttan och på fredag slutar mina elever ettan. Åren, ibland blir man helt förvirrad av åren.

Jag har fått stor allergiska utslag på fötterna, dryga mygg! Så här smörjs det med hydrokortison i en önskan om att bettens klåda ska avta. Jag är förövrigt jättetrött och ska strax gå och sova. Imorgon är det sista tillfället på mina veckor av dagvård på DALA ABC. Eller vi har en individuell träff och en gruppträff kvar men dessa ligger framåt i tiden.

Hoppas du haft en fin måndag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

43 thoughts on “Det är måndag i Falun.

 1. Tänk att nästan alla man pratar med älskar sommaren och lyckas förtränga allt mindre trevligt, myggen, knotten, fästingarna, bromsen,….här har knotten anlänt nu och de som målar på huset här sa att klockan sex imorse när de kom till jobbet så gick det inte att vistas utomhus!
  Paula recently posted..Tråkväder i Skattlösberg

 2. Underbart när man kan räkna ner till semester.
  Dessa sablars myggor, jag brukar ha samma problem varje år och varför ska de envisas med att bita på fötterna.
  Hoppas att problemen snart försvinner.

 3. Tänk vad åren går snabbt. Här slutade ena sonen 2:an på gymnasiet idag och dottern går ut 6:an på torsdag. Jag tänker följa med dottern och kika på avslutningen som vi gjort i alla år. Hoppas att det inte regnar för den är utomhus
  Kamilla recently posted..TJOHOO! Huvudvärken är borta..

 4. jag har ju också fått sådan reaktion på knott(/myggen och de försöker sig känns det som, kortison hjälper men det känns segt

 5. Min son har sånna fruktabsvärda bett han också, han kommet däremot och skriker efter Aloe Vera 😂
  Det känns som de liksom dras till han, vi andra får inte lika mycket bett som han. Tycker så synd om er ❤

 6. Jag tycker också åren bara springer iväg, dagarna går för fort. Jag tyckte nyss det var April och nu har snart halv året gått. Jag tycker det är lite läskigt 🙂

 7. Tycker tiden rusar iväg. Barnen växer men inte vi 😁 Skönt att snart ha semester. Hur tycker du att tiden på Dala abc varit?

 8. Längtar till min semester, känner bara att det är en evighet innan den kommer. Men ändå är det skönt att det är lång tid innan semestern börjar. Då har jag nått att se framemot.

 9. Ja dagarna går verkligen fort nu, härligt att du har semester snart. Jag får semester först om 5-6 veckor, men då tar jag verkligen långledigt. Så trist att myggen har kommit redan och gör så du får utslag! Ha en toppenkväll!

 10. Jag kan tänka mig att du är trött efter dom möterna. Jag hoppas verkligen att möterna ger dig något bra och att det går bra för dig. Åren går verkligen fort. Så skönt att du inte har många jobbdagar kvar nu :)❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: