Så var det måndag igen, jag har nu arbetat 1/6 arbetsdagar innan semestern. Helt sjukt alltså, snart går jag på semester. På torsdag kommer William sluta åttan och på fredag slutar mina elever ettan. Åren, ibland blir man helt förvirrad av åren.

Jag har fått stor allergiska utslag på fötterna, dryga mygg! Så här smörjs det med hydrokortison i en önskan om att bettens klåda ska avta. Jag är förövrigt jättetrött och ska strax gå och sova. Imorgon är det sista tillfället på mina veckor av dagvård på DALA ABC. Eller vi har en individuell träff och en gruppträff kvar men dessa ligger framåt i tiden.

Hoppas du haft en fin måndag?

43 kommentarer

 1. Jag kan tänka mig att du är trött efter dom möterna. Jag hoppas verkligen att möterna ger dig något bra och att det går bra för dig. Åren går verkligen fort. Så skönt att du inte har många jobbdagar kvar nu :)❤️

 2. Ja dagarna går verkligen fort nu, härligt att du har semester snart. Jag får semester först om 5-6 veckor, men då tar jag verkligen långledigt. Så trist att myggen har kommit redan och gör så du får utslag! Ha en toppenkväll!

 3. Men fy vad jobbigt att ha sådana myggbett. Hoppas att salvan hjälper. Skönt att ha så få arbetsdagar kvar till semestern. Jag har ytterligare några veckor kvar innan det är min tur. Hoppas att du får sova gott i natt!

 4. Längtar till min semester, känner bara att det är en evighet innan den kommer. Men ändå är det skönt att det är lång tid innan semestern börjar. Då har jag nått att se framemot.

 5. Tycker tiden rusar iväg. Barnen växer men inte vi ? Skönt att snart ha semester. Hur tycker du att tiden på Dala abc varit?

 6. Jag tycker också åren bara springer iväg, dagarna går för fort. Jag tyckte nyss det var April och nu har snart halv året gått. Jag tycker det är lite läskigt 🙂

 7. Min son har sånna fruktabsvärda bett han också, han kommet däremot och skriker efter Aloe Vera ?
  Det känns som de liksom dras till han, vi andra får inte lika mycket bett som han. Tycker så synd om er ❤

 8. jag har ju också fått sådan reaktion på knott(/myggen och de försöker sig känns det som, kortison hjälper men det känns segt

 9. Tänk vad åren går snabbt. Här slutade ena sonen 2:an på gymnasiet idag och dottern går ut 6:an på torsdag. Jag tänker följa med dottern och kika på avslutningen som vi gjort i alla år. Hoppas att det inte regnar för den är utomhus

 10. Underbart när man kan räkna ner till semester.
  Dessa sablars myggor, jag brukar ha samma problem varje år och varför ska de envisas med att bita på fötterna.
  Hoppas att problemen snart försvinner.

 11. Tänk att nästan alla man pratar med älskar sommaren och lyckas förtränga allt mindre trevligt, myggen, knotten, fästingarna, bromsen,….här har knotten anlänt nu och de som målar på huset här sa att klockan sex imorse när de kom till jobbet så gick det inte att vistas utomhus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa