Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det finns så många böcker jag tycker att man bör läsa, men det får falla på mina favoriter och då Vilhelm Moberg och hans Utvandrarna med efterföljande böcker i serien. Dessa böcker är tunga, men ändå så viktiga. Kanske speciellt i den tid vi lever i, där människor kan behöva få en inblick i hur det är att lämna ett land och att börja på nytt. Men böckerna är även bra för personer som kommit till Sverige för att få en bild av vår historia. Jag rekommenderar verkligen dessa böcker, jag slukade dem när William var bebis.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

4 kommentarer

  1. Den serien är ju ett måste. Å den har till och med jag läst, trots att jag är insnöad på deckare annars.
    Stort GRATTIS till alla presenter som du är såååå värd och att du klarade alla tentor! Du ÄR duktig:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa