Sommarnöjen 2019.

Inlägget är i samarbete med Folkets hus i Göteborg.

Jag bor visserligen inte i Göteborg, men enligt mig är det en otroligt vacker stad och staden bringar fram barndomssomrar åt mig. Som barn brukade jag, min mamma och pappa samt syskon åka ner till mina kusiner och min faster och hälsa på. Därmed har jag många minnen från den staden, det medför att jag ofta önskar att vi kunde åka dit oftare.

Så såg jag att det det kommer komma Events i Göteborg där man kan titta på A tribute to Abba. Jag älskar ABBA och tittar mer än gärna på saker som har med deras musik att göra, jag är även en av dem som ser framemot att ABBA ska släppa nytt material, det ska bli så himla roligt att höra och se något nytt. Hur som helst så blev jag onekligen intresserad av att åka dit och titta på detta event, jag är ganska säker på att det hade passat mig alldeles utmärkt som en som älskar att lyssna på musik, och ser sådant som något alldeles extra för att höja upp glädjen i livet.

Om du istället föredrar andra former av event såg jag att Sissela Kyle också har inplanerade events i Folkets hus i Göteborg och hon är ju otroligt rolig, sån där människa som man verkligen får sig ett gott skratt när man tittar på. För det där med skrattets magi måste vi se till att våga oss på att skratta mera i livet. Någonstans i vardagsstressen försvinner tillfällen för skratt och glädje, jag tror vi måste se till att ge oss mer skratt och våga gå och titta på saker som förhöjer glädjen till livet. För ingen har något att förlora på att skratta, det finns fler vinster med skratt och att umgås samt göra roliga saker tillsammans.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: