Du vet det där “man ska inte klaga“, det typiska som folk helt slentrian slänger med för att vara lite bättre än den som klagar. Fast jag klagar, om du följet med ett tag vet du att det är ett helvete med elen här i huset. Kopparstaden skulle byta eluttag och göra om till jordat det skulle ta max två dygn per lägenhet. Visade sig ta en vecka och under påsken fick jag städa upp ett byggdammskaos värre än något annat. Sedan har det borrats, försvunnit el, internet har kommit och gått.

Förra veckan fick jag brev om att min parkering kommer att vara obrukbar i ungefär två veckor… Därför ska vi alla parkera på gräsmattan i två veckors tid. Känns inte speciellt säkert och skulle inte förvåna mig om det blir något knas med Qpark så man ska behöva ringa och bestrida. Hur som haver, detta hade jag accepterat. Tills i torsdags eftermiddag när jag kommer hem och upptäcker att ELEN ska stängas 8-16 måndag och tisdag denna veckan. De ska fortsätta greja i huset och då blir vi utan el i dagarna två! Mitt under semester, och i sommarvärmen kommer vi alltså stå utan lampor, spis, kyl och frys. Så nu ligger maten som kan bli förstörd hemma hos Björn och det känns lite sisådär.

Jag är så himla trött på det här nu, borrande, ingen el och att fly hemmet. 600 kronor ger det oss för denna skit. 600 kronor och en hyreshöjning, det är ett skämt! Dessutom kan vi inte bestrida heller Hyresgästföreningen står bakom Kopparstaden och ja man får gilla läget. Men att bo utan el i semestertid är inte vad jag ser framemot.

Så jag får klaga bäst sjutton ja vill.

16 kommentarer

  1. Men gud vad störande! Hur tänker de att en ska lösa allt med mat och så liksom om det inte går att vara någon annanstans? Jag brukar alltid ha den “turen” att allt kommer på en gång liksom!

    P.S testa maria nila! Jättebra produkter!
    Amanda CL – Life is art recently posted..Fluffdivan

  2. Självklart får du klaga, samt det är så drygt då det ska kosta en massa extra och får man hyrshöjning kan man tycka det ska fungera

  3. Gud så drygt att dom ska hålla på nu under sommaren. Det är ju inge bra tänk dom som har fläkt hemma, jösses jag förstår att du inte är superglad just nu :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: