Stig Lindberg, Adam från Gustavsberg.

Slösurfade på Tradera igår morse och såg att det var fem mattallrikar av märket Adam från Gustavsberg ute. Dessa fanns i Falun och låg på utropspris 50:- och skulle gå ut inom 20 minuter. Jag beslutade mig för att buda, jag vann budgivningen och styrde bilen och hämtade upp dem. Jag är helnöjd, som liten brukade jag få äta limpsmörgås hos mormor med Oboy på porslinet Adam. Dock på assiett och med kopp, jag har därmed en tanke om att köpta tre assietter och tre koppar att ställa vid dessa.

Tänk ändå hur lycklig man kan bli över porslin.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

46 thoughts on “Stig Lindberg, Adam från Gustavsberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: