Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Om jordgubbar tycker jag…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Fantastiskt mycket om, förra året vann jag 10 liter jordgubbar hos City gross precis lagom till midsommarafton. Gissa vem som var aningen lycklig! Många är fortfarande kvar i frysen men vi haft äran att äta jordgubbar länge efter detta! SÅ gott!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

20 Comments

  1. Vem älskar inte jordgubbar! Det är ju så himla gott och somrigt och svenska jordgubbar är riktigt gott tycker jag 🙂

  2. Men mums! Så himla kul att du vann, det var du värd! Jordgubbar, med grädde och några nybakta frallor kan vara den absolut bästa frukosten jag vet som alltid väcker barndomsminnen till liv för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: