Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Tält, husvagn, husbil eller utlandssemester vad väljer jag?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är ingen hemlighet, jag väljer så klart husvagnen. För mig är camping i husvagnen som sonens pappa köpte för några år sedan förenat med sommar och frihet. Jag vet inte om det blir någon camping i år, det beror på om sonens pappa har tid då han renoverar i huset han bor i. Men om det blir camping kommer jag att njuta, jag älskar att komma fram på campingen och sätta upp förtältet. Att äta grillat, och ta promenader ner till stranden på kvällen bara för att titta ut över vattnet. Att lösa korsord som jag aldrig annars gör, och att springa upp på natten i daggvått gräs för att gå på toaletten.

Jag älskar campinglivet, det fria och enkla när man får gå tillbaka till att leva med det lilla och njuta med det mycket.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

52 Comments

 1. Jag har aldrig varit på husbil semester. Just för jag vill ha ett fräscht badrum. Men har fått veta nu att det oftast finns på camping platser så nu är jag sugen !

 2. Vi hade husvagnssemestrar då jag var liten, det var jättehärligt, dock i tonåren tröttnade jag. Numera säger jag nog stuga, det är så härligt. Men iår får jag ju säga utlandsresa

 3. Men så mysigt det lät! Själv har jag aldrig ens provat att campa i husvagn men måste verkligen prova det någon gång. Tält funkar inte alls här i alla fall får klastrofi panik haha (:

 4. så mysigt med husvagn ju, håller med dig då kan man ju lixom spendera sin semsester resa lite här och var där man känner för stunden man vill vara , och det är ju en sån frihet bara det 🙂 <3

 5. Hade jag fått välja vill jag till solen utomlands men allt har sin charm husvagn och husbil är jag uppvuxen med och drömmer lite om ibland

 6. Gud så mysigt allting låter! Jag skulle lätt kunna tänka mig en husbil om några år, en stor rejäl variant dock som har alla dagens moderna grejer. Är inte alls något stort fan av att åka utomlands.

 7. Jag har aldrig åkt på husvagnssemester men jag är grymt sugen på att prova det någon gång.
  Tält älskar jag, speciellt när det regnar ❤️

 8. Vi campade en del då vi var barn men sen har det inte lockat. Däremot börjar jag bli sugen på en villavagn eller en stuga på en camping som min väninna har. Helst fantastiskt. Dottern och hennes kille köpte precis en så visst kommer vi åka ut och hälsa på.

 9. Jag har aldrig campat. Det närmsta campinglivet jag kommit är när vi var på Gotland 2010 och bodde på Kneippbyns camping. Där blev det tält men lite lyxigare variant. Det var mysigt minns jag men sen dess har det inte blivit mer av den varan.

 10. Jag skulle verkligen vilja ha en husvagn och ge mig ut och campa. Gärna på Öland eller i Skåne, har hört att det är så fint där.

 11. Ja campinglivet är något särskilt. Jag älskar att sitta i förtältet och bara mysa om kvällarna. Vi brukar ha med lite tända ljus som jag och maken sitter och myser med ❤

 12. Hoppas du får komma iväg på en camping semester eftersom du verkar njuta av det så mycket! Jag är en utlandsmänniska men Sverige har också sin charm 🙂

 13. Här är vi helt olika. Min man är uppväxt med husvagn, men vi själva har aldrig haft husvagn. Vet att många gillar husvagn/husbil, men jag är alldeles för bekväm av mig och vill gärna ha större utrymme att röra mig på. Tur att vi alla ör olika, eller hur!!!

 14. Det precis därför jag också älskar campinglivet. Det enkla och provisoriska. Vi köpte husvagn förra året och vi älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: