Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När skrattade jag helt hysteriskt senast. Jag tror det var idag, eller kanske igår. Jag minns inte åt vad men jag skrattar nästan dagligen, är det något jag har så är det nära till skrattet. Jag vet inte varför man humor är något som ligger mig nära i livet. Jag skrattar hejdlöst åt skämt som är rätt barnsliga, men tycker samtidigt det är jättekul. Jag vet till exempel att om någon sätter sig på en pruttkudde hade jag skrattat helt hysteriskt. Barnslig? Ja det är jag, men det är också befriande att få skratta.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

42 kommentarer

 1. Haha ja jag skulle också kunna skratta ååt att någon satte sig på en pruttkudde har ganska barnslig humor jag med ibland eller torr humor 🙂

 2. Jag är som dig där och skrattar väldigt lätt jag också. Barnsliga skämt är ju nästa dom bästa haha. Tänk hur mycket vi skulle skratta tillsammans om vi skulle träffas någon gång. Haha

 3. Så fint att höra att du är en människa som har nära till skratt. Speciellt eftersom att du skriver att du inte är något jättestort fan av det extroverta utan är mer introvert. Jag är också en person som har nära till skratt när humorn hamnar rätt och igår satt jag och sambon och skrattade non stop till programmet “Bäst i Test” Så härligt!

 4. Haha vad härligt! Jag skrattar minst än gång varje dag! Tycker man vet dagen vart bra om man minst skrattar en gång haha <3
  Super fin bild på dig!

 5. Jag tänker såhär.. Inte nog med att ett skratt förlänger livet. Livet vore ju jäkligt trist om man inte får skratta varje dag
  Michaela recently posted..Gofika

 6. Det är väl skönt då man har nära till skratt tänker jag? Hellre skratta för mycket än för lite 🙂 Skrattade gott idag då jag och dottern pratade sommarminnen. Har visst gett dom men för livet haha

 7. Men så härligt att du har lätt till skratt! Det gör livet enklare på något vis. Hört något om skratt terapi, man rensar ju själen på energi, så känner jag iaf! 😀 Sorry att jag lägger upp som i delar, älskar dina utmaningar, hoppas det kommer flera!! 😀 Hoppas du har en fin kväll och får dig ett skratt innan läggdags! 😀 Kram

  1. Ja visst är det så, det är befriande :D. Åh så glad jag blir att du känner så inför utmaningarna, tänkte faktiskt köra på en juli med :D. Du får göra precis som du vill <3

 8. Att skratta är ju så himla befriande. Jag har nog den “sämsta” humorn man kan tänka sig. Jag kan skratta åt allt från “bajs-skämt” till sådana där som tangerar gränsen för vad som egentligen är okej att skratta åt.. Skratta på du, ett gott skratt förlänger ju livet sägs det!

 9. Att skratta är läkande så det är bra att skratta för själen ❤
  Jag har också en barnslighumor, men jag tycker det är den bästa varianten ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: