Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte blir speciellt vanligt i mitt liv, även om jag absolut skulle önska mig att jag hade en trädgård. Jag har istället en liten balkong som jag lite glatt fixade med blommor i torsdags. Jag fick även den fina blomman och krukan av mamma i onsdags, vilket fick mig att peppas till att fixa på balkongen. Men någon trädgård det har jag inte.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

4 kommentarer

    1. Haha vi är så lika :D. Jag känner liksom lite så också ;). En del av mig är förtjust i tanken på en stor trädgård men fina blommor, men en annan del av mig skulle nog i så fall behöva anställa en trädgårdsmästare och eftersom plånboken förmodligen inte skulle ha samma åsikt som mig (om jag bodde i hus) skulle det nog få vara 😉

    1. Önskar jag var sån, eller ja en del av mig försöker nog tänka att jag är det. Samtidigt som jag tycker jord under naglarna är förskräckligt haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: