Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Gärna använder mig av. Jag har aldrig gillat att stå i kö, det stressar mig. Mycket för att det är människor bakom och framför, jag känner ett obehag i det där med att stå ihop med andra.

Sedan är självscanning smidigt också, har använt det i många år. Det passar mig bäst som person och blir således min grej.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

26 kommentarer

 1. Självscanning i butikerna är något som jag aldrig provat. Helt enkelt av den anledningen att det inte förekommer här, och låg i sin linda när vi lämnade Sverige.
  Det är bara sen några år tillbaks som dom har självscanningskassor i vissa av affärerna, dom använder jag gärna. Skulle även vilja att självscanning ”under resans gång i butikerna” kom hit också 🙂

  1. Så spännande, de kanske kommer till er med :D. Tänker någonstans att det nog är sådant som är framtiden? Vet inte varför men har en känsla för det 🙂

 2. Jag skulle mer än gärna köra självscanning när man handlar i fysisk butik. Men jag har aldrig orkat registrera mig för det då vi alltid handlar online och bara hämtar.

 3. Håller med dig, älskar självscanning! Gör det dock bara när jag är ensam då gubben inte gillar det.

 4. Jag tycker självscanning är så smidigt faktiskt!
  Går snabbt och enkelt och man slipper dessa långa köer över allt, man kommer ut från affären mycket snabbare (Y)

 5. Jag använder också helst av Självscanning, tycker att det är skönt att ha koll på hur mycket allt går på och vad det kommer att kosta. Men jag föredrar att handla på deras hemsidor och får maten hemlevererat 🙂

 6. Jag har börjat beställa på nätet! Efter år av ångest i matbutiken! Men när jag handlade där hade jag också scanner!!

  1. Kan tänka mig det, själv har jag bara provat att hämta maten men gillade inte riktigt konceptet och hemkört skulle inte passa mig riktigt. I alla fall inte ännu 🙂

 7. Jag gillar också självscaning väldigt mycket. Det är så skönt och se vad allt landar på också. Jag är lite av ett kontroll freak?Dock var det väldigt längesen jag använde mig av det.

 8. Min mamma är också helt frälst i det här med självscanning, och jag börjar banne mig fastna för det jag också hihi! Så smidigt ju 😀 Kram! <3

 9. Samma för mig! Så sjukt stressigt och klara inte av stora samlingar av folk! Brukar oftas ställa mig i kassor där dom bara tar kontanter haha. ?

 10. Hahaha! Här är vi, som du kan läsa på min blogg helt olika. Jag håller mig till att betala i kassan. Som tur är är det sällan långa köer hos min lokala ICA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa