Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Om det luktar grillat från grannskapet brukar jag…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bli lite avundsjuk men inte missunnsam. Jag älskar grillat och att känna doften av grillar gör mig sugen på att grilla själv, äta gott och bara må väldans bra.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

20 Comments

  1. Grillat är så underbart, på campingarna kan man känna lukten och inte köpt något att grilla, då är det lite tufft att äta maten man har med sig ??

  2. Känner jag doften av grillat så blir jag alltid sugen på att grilla jag med. Jag är svag för grillat och tycker det är så galet gott. Men om det smakar tändvätska om maten blir jag besviken och tappar lusten att äta. 🙂

  3. Gillar också grillukt, men har faktiskt aldrig grillat själv. Ooooops! Då jag inte gillar rengöra grillen heller, så nöjer jag mig med doften;-)

  4. Alltså åh jag älskar lukten av grillat! Här grillas de väldigt ofta hos grannarna och man blir ju så sugen. Har faktiskt inte grillat i år då min man jobbat borta en del på veckorna men får nog ta tag i de snart för finns ju knappt något godare! ?

  5. Grillat är ju så underbart!
    Det får man aldrig nog av, men jag håller med dig, känner man någon som grillar så blir man avundsjuk och vill starta grillen direkt själv :/ Dock äger vi igen grill här hemma! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: