Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En favoritdryck, drink på sommaren för mig är…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja du var är min favoritdryck sommartid? Det är absolut blandat, jag kan verkligen tycka att ett iskallt glas vatten med isbitar i är bland det godaste som finns en dag. Men en annan kan ett glas med vin smaka gott, någon annan dag är det en kall öl. Men överlag faller det nog på vatten och kanske en cola light.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

44 Comments

 1. Ett glas kallt vatten är alltìd gott när man är riktigt törstig. Eller ett kallt glas Cola går alltid hem hos mig.

 2. En iskall öl är ju så gott när det är riktigt varmt ute. Men jag tycker att en iskall cola är riktigt gott det med. En mojito är ju så gott på sommaren ?

 3. Sommartid är det alltid svårt att bestämma sig! Men håller med, iskallt glas vatten är nog ändå bäst 😉 Men annars gillar jag Fanta Lemon en varm dag, till maten.

 4. Ja, det är olika för varje dag. Jag tycker att är man på semester är det riktigt gott med en drink, en öl eller ett glas vin medan hemma känns det lättare att bara ta ett glas vatten 😉

  Svar; det var väldigt trevligt! Jaså, vad roligt. Mina kusiner har bott i Bålsta så länge jag kan minnas. Jättefint 😀

 5. Iskallt citronvatten med isbitar kommer man långt långt långt på. Men jag måste erkänna att jag saknar en riktig suröl nu under graviditeten. Så det kommer jag nog dricka mycket av när lilleman kommit!

 6. Själv förändrar jag inte smak så mycket efter årstid utan jag dricker mitt te. Men visst, sommartid smakar ett glas rosé extra gott. Annars är jag barnsligt förtjust i mjölk 😀 Öl är inte riktigt min grej…

  Ha en bra kväll!

 7. Jag vet inte om jag kan bestämma mig för någon särskild favoritdryck på sommaren. Men iskallt mineralvatten med citronsmak går alltid hem. Eller ett glas pärlande vitt vin?

 8. Jag håller med dig om att ett glas vatten med isbitar är så gott en varm sommardag. Jag brukar ha i lite citron eller lime ibland också när andan faller på❤️

 9. Här är vi lika igen! Ett iskallt glas med världens godaste vatten med is och kanske en skiva lime i ÄR gott! En iskall öl likaså. En Mojito då och då sitter inte helt fel den heller.

 10. Vatten och cola zero är nog favoriterna, men visst kan det vara gott med både öl och vitt vin. Men aldrig för mycket..

 11. Vatten, vatten, vatten och åter vatten. Det går mängder med vatten så här års. Eftersom vi köper vårt vatten på flaskor och dunkar så märks ökningen väldigt tydligt.
  Sen slinker det ned ett eller annat glas vin också 😉

 12. Jag kan hålla med om att en kall cola kan vara riktigt gott men även öl eller en kall cider är gott på sommaren tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: