Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag skulle vilja prova att gå i ___ skor?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vems skor skulle jag vilja promenera i, vems livsöde skulle jag vilja uppleva för en dag? Rent spontant så skulle jag nog vilja prova att gå i karaktären June i The handmaids tales skor, för en dag. Inte för att jag på något vis ser hennes liv som trevligt, utan för att förstå hur man skulle befinna sig i sådan terror och psykisk press.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

4 Comments

  1. Jätteläcker ny design! Bra jobbat där! En sak bara – att färgsätta länkar i ljusrosa är jättesvårt (för att inte säga omöjligt) att läsa, åtminstone på min laptop.
    Har bara sett den serien av The Handmaid’s Tale som gick på svt1. Men fy, vilket liv, helt otroligt. Det är sällan serier fastnar i min lilla hjärna, men The Handmaid’s Tale har verkligen gjort det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d