Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Rödklänning med svarta prickar på, den är sådan där klänning som jag tycket mycket om. Har använt den en hel del denna sommar, och den är från Me&I som jag handlar alla mina kläder ifrån.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

26 kommentarer

 1. Du verkar vara en färgglad tjej! Så den klänningen är ju perfekt till dig då! Shoppar aldrig kläder online – oooops, jag vet. Vill alltid prova och se om plaggen passar. Ja, ja, gammal vana alltså;-)

  1. Kanske, jag gillar i alla fall lite färg så där :D. Jag handlar bara på klädpartyn :D. Alltså en försäljare som kommer hit och visa upp kläder som man får prova :D.

 2. Verkligen jättefin klänning, rött är ju verkligen så snyggt! Jag Skulle verkligen vilja börja bära mer färgglat ?

 3. Åh den ser super skön ut och den är fin.
  Jag har en hel del klänningar men jag använder dem typ aldrig. Tycker det är så jobbigt att behöva tänka hur man sitter eller böjer sig… haha…
  Kanske ska öva lite på att ha klänning. det är ju så skönt när det är varmt ute.

  Kramkram

  1. Visst är den :). Gillar den verkligen :D. Ja det är ju lite så där vad man är bekväm i, jag använder typ bara klänning på sommaren annars är jag byxmänniska 😀

 4. Jag gillar också kläder med prickar på och har alltid gjort. Det är både snyggt och samtidigt lite busigt. vilken fin klänning du köpte

 5. Senaste plagget jag köpte var tre. Två skjortor och en t-shirt till Anders. Det är så mycket roligare att handla kläder till honom. Ojsan! Jag trodde väl aldrig att jag skulle skriva nåt som innehöll orden ”roligare” och ”handla kläder” i samma mening… 😀

 6. Men åhh vilken fin klänning! Det där är precis en sådan modell jag älskar! Förstår att du använt den flera gånger 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa