Nya fransar, och skink & ryggsmärta.

Det var något knas i natt när jag sov. Jag fick som ett slags hugg nedanför vaden. Smärtan var liksom som en ilning och det var svårt att sova riktigt, drömde att jag hade en fästing där men så var inte fallet. Jag kände att det gjorde ont vid ländryggen. Senast jag hade så var för några veckor sedan, det gick jag bort och med de fina vädret utanför fönstret åt jag frukosten och begav mig utåt samtidigt som jag lyssnade på boken “Nästan fri av Natajsa T och Vera Efron“, jag läste första boken Såld när jag fick den av en vän för många år sedan, och efter det undrade jag länge vad som hände med hon Natajsa efteråt. Nu fick jag svaret och boken var precis lika gripande som Såld. Jag rekommenderar dig verkligen att läsa eller lyssna på den. Har även två till böcker att berätta om, men det kommer jag ägna ett helt inlägg åt har jag tänkt.

Hur som helst efter promenaden gick smärtan inte över som jag trott utan förvärrades. Jag tog två Alvedon i någon förhoppning om att det skulle lätta men det fortsatte att göra ont. Förstår verkligen inte vad felet är! Så när jag åkte till Borlänge och fick fransarna fixade var jag milt sagt nervös eftersom jag inte visste hur ryggen skulle reagera, det gick bra. Fransarnas resultat ser du på bilden ovan.

Efter Borlänge så åkte jag hemåt, fikade med William och sedan begav vi oss ut till Kniva för att äta middag med Björn. Jag hade så ont så efter en förfrågan till Björn fick han helt enkelt massera mig. Upptäckte då att det inte är ländryggen smärtan kommer ifrån utan en punkt på ena skinkan. Tänkte ischias men det tycks inte vara det när jag googlar. Men gör verkligen ont som fasen, funderar om man ska ringa vårdcentralen imorgon, för så här kan jag inte fortsätta att ha det med smärta som kommer och går hela tiden.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Nya fransar, och skink & ryggsmärta.

 • 18 juli, 2019 at 00:49
  Permalink

  Bra rekommendationer, lovat mig själv att läsa eller lyssna på några böcker nu på semestern så riktigt bra med tips. Hoppas smärtan är bättre nu

  Reply
 • 18 juli, 2019 at 00:54
  Permalink

  Usch det är ju så jobbigt när man inte kan sova pga värk hoppas verkligen det släpper eller att de på vårdcentralen kan hjälpa dig. Hoppas du sover bättre inatt 🙂

  Reply
 • 18 juli, 2019 at 08:38
  Permalink

  Men fy vad jobbigt att du fick så ont. Just ryggont kan ju bero på så många olika saker. Tycker allt att du ska kontakta vårdcentralen .
  Hannas krypin recently posted..Nyttig mugcake

  Reply
 • 18 juli, 2019 at 09:40
  Permalink

  Känner du att de strålar ner från ryggen i benen?
  Har du ryggproblem sen innan?
  Ska inte skrämma dig men de kan va början på ishias eller att en nerv är i kläm!
  Hoppas de går över snart

  Reply
  • 18 juli, 2019 at 10:59
   Permalink

   Tror inte det är ischias, har redan googlat på den saken det var det första jag tänkte på men stämmer inte med smärtan tyvärr :/.

   Reply
 • 18 juli, 2019 at 12:17
  Permalink

  Men oj och vakna upp och få sådant där hugg låter ju jätte ont

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.