Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har börjat experimentera med frukosten på senaste tiden och just nu ät det havregrynsgröt, med kanelstekta äpplen och hallon som serveras med havremjölk som jag äter oftast. Jag är dock osäker på om jag äter rätt mängd, eftersom jag går på behandling för mina ätstörningar vet jag att mina månader med semester varit jättesvåra med maten. Demonerna har verkligen haffat tag i mig denna sommar. Kanske det blir lättare från och med idag när jag börjar jobba igen.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan

Fb-Button

44 kommentarer

 1. Men åh de där både lät & såg supergott ut! Jag är väldigt dålig på att äta frukost men ska spara detta tipset, tack fina du❤️

 2. Gomorron.
  Frukosten är den måltid jag älskar mest på hela dagen o skulle gärna vilja ha tillgång till frukostbuffé varje dag ler… men får vara glad att det inte är så… Det är ju inte första måltiden på dagen för mig som jobbar natt utan den sista, så jag tar en väldigt förenklad variant efter att jag promenerat eller suttit en stund på motionscykeln o sen dusch, frukost o sova…
  Men håller med om att sommaren gör att man lätt kommer ifrån vissa bra vanor o det är svårt att få till dom igen… som det här med promenad eller motionscykeln en stund när jag kommer hem… har fuskat med det under sommaren Ler

  Ha en fin dag – jag ska glida ner mellan mina lakan o försöka sova
  Kramar

  1. Låter som en bra rutin ändå måste jag säga. Så bra att ha något att riktigt gå efter på det sättet :). Tänker annars att frukosten nog lätt glöms bort som nattjobbare 🙂

 3. Hoppas verkligen att demonerna ger sig av när du kommer in i rutinerna igen!

  Jag är ingen frukostmänniska så mitt tips är att gå ut och ta en halv english brekkie – som brunch. Det står man sig på resten av dan sen 🙂
  Ama de casa recently posted..Slottet i Bratislava

 4. Vilket bra frukosttips, jag har tänkt att testa de någon dag. Ser ju så gott ut. Jag är sämst på att äta frukost när jag jobbar. Mest för jag måste gå upp 5.30 och sen lämna Loui kl 7 sen tar jag bussen ner till resecentrum och bussen till jobbet går 7.35. Jag känner att jag måste hitta något bra sätt så jag kan äta frukost på bussen. Jag hoppas att du får det lättare med maten nu 🙂

 5. Hoppas det går lättare för dig snart. Ser dock väldigt gott ut. Jag är tyvärr nästan aldrig frukost.

 6. Det lät då inte som en dålig frukost! Själv är jag rätt dålig på att göra i ordning en ordentlig frukost och nöjer mig oftast med att bara bre en smörgås eller hälla upp en skål med yoghurt. Men nu när jag börjar i skolan igen ska jag bli bättre på att dricka lite smoothies 🙂

 7. Havregrynsgröt är så bra. Nyttigt och mättande. Dock klarar jag verkligen inte av konsistensen på det och kan inte äta det.

 8. Den frukosten är ju en fröjd för ögat! Själv är jag urusel på att äta dagens viktigaste måltid som många säger. Tar en Nespresso och ett eller två glas Brämhults. Så har jag alltid gjort, och jag är väl medveten om att det är totalt fel. Men gamla hundar lär sig ju inte sitta;-)
  BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: