Fem Lasse Åbergs glas & regnväder.

Jag började lördagen med att bege mig till PMU och Ta till vara. Hittade inget på PMU och hade därmed inga större förhoppningar om att hitta något på Ta till vara heller. Men där hade jag fel, på hyllan där de har lite mer samlarporslin stod sex stycken Lasse Åberg ölglas samt en hel servis av hans design. Jag valde att köpa fem glas för 50 kronor styck. Nu när de reas ut på loppisar för ingen vill ha dem längre så köper jag upp dem och använder som ölglas här hemma. Nu dricker jag sällan, men får medge att jag drack en öl med grannen och delade på vin ikväll tillsammans med henne. Man får helt enkelt passa på att göra saker då och då.

Jag bör medge att öldrickandet i kombination med vin, som inte alls var på berusningsnivå om någon nu tror det, var ett sista desperat försök att suga ut sommaren innan allvaret och jobbet börjar på måndag, men trevligt var det. Trevligt var det även att åka till Borlänge med Björn en sväng idag, där jag köpte några korgar till min lilla Expedit (nu heter modellen Kallax) och en låda jag placerat i kylskåpet.

Efter jag varit på Ta till vara styrde jag bilen mot stan. Jag gick till Film och fabel och hämtade ut ett paket. Det var mina efterlängtade Happy Plugs som jag fått för en krona när jag skaffade min Samsung Galaxy s10 plus. Problemet var dock att de aldrig kom med trots beställningen, och jag har således verkligen fått vänta på dessa. Eller ja, de skulle med en kampanjkod som inte var med och sedan kom kampanjkoden i ett eget paket för att jag sedan fick beställa den. Men nu är de alltså här, mina Happy Plugs. Jag älskar förövrigt färgen eftersom jag är barnsligt förtjust i rosa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Fem Lasse Åbergs glas & regnväder.

 • 11 augusti, 2019 at 07:40
  Permalink

  De höga Åberg glasen har vi 11 av ett har åkt i backen. så fina tycker jag som gillar Musse pigg. Nya lurar är alltid roligt. Hade dem förr happy plugs innan jag började med airpods
  Kamilla recently posted..Redovisar mina Fredags F F F.

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 09:55
  Permalink

  Åh älskar verkligen glasen! Hoppas man hittar något själv! Ska på massvis med loppis framöver! Längtar super mycket!

  Världens bästa hörulurar hade såna fast till iPhone! Älskade dom!

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 10:18
  Permalink

  Åh jag vill ju ha trådlösa hörlurar…
  Men tycker iphones egna är för dyra. Jag slarvar bort mina med sladd hela tiden så jag gissar att trådlösa lär tappas bort lite då och då de med.
  Hur mycket kostade dessa?

  Kram kram
  Jenny recently posted..Nu får det räcka!!

  Reply
  • 11 augusti, 2019 at 21:54
   Permalink

   Är nog så. Dessa kostade 899, men fick mina för 1 krona eftersom jag bytt telefon 🙂

   Reply
 • 11 augusti, 2019 at 10:28
  Permalink

  Gulliga glas, visste inte att det fanns Lasse Åberg glas, har bara sett tavlor. Tar emot att börja jobba efter en lång ledighet. Hoppas det går bra ändå efter några dagar.

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 11:11
  Permalink

  Vad roligt att fynda. Jag hade ju tänkt att gå på lopppisar i sommar men det blev inget av det. Jag börjar också jobba imorgon. Försöker peppa mig lite, det går sådär….
  Hannas krypin recently posted..Min första examination

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 11:22
  Permalink

  Åhh förstår att du har väntat och väntat på dessa! Så fina! Jag älskar också rosa, allt blir bara lite finare i just den färgen 🙂

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 11:49
  Permalink

  Åh vi har också en hel del av den servisen! Tycker det är så himla fint. Roligt att du hittade lite

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 12:58
  Permalink

  Sådana glas hade min sambo velat ha. Hittar dom ingenstans här i kungsbacka tyvärr! ?

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 16:00
  Permalink

  Lasse Åberg gör väldigt speciella bilder som man kan se lite här och där. Väldigt fina tycker jag.

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 17:22
  Permalink

  Åh va fina! Här hört så mycket om dom glasen. Har dock aldrig sett några själv 🙂

  Reply
 • 11 augusti, 2019 at 18:27
  Permalink

  Lasse Åbergs ölglas har jag många utav. Men jag har aldrig använt dom ? i min förra lägenhet så stod dom på en hylla och såg fina ut bara 🙂 Vad roligt att dina hörlurar kom nu, tråkigt att det ska krångla så bara

  Reply
  • 11 augusti, 2019 at 21:51
   Permalink

   Åh så kul :D. Förstår det, är ju inte alltid man hinner med sånt. Jag älskar dock att använda :D.-

   Reply
 • 11 augusti, 2019 at 21:35
  Permalink

  Kul när man hittar saker man vill ha till bra pris! ?

  Reply
 • 12 augusti, 2019 at 10:34
  Permalink

  Kul att handla lite på loppis ibland och hitta det man gillar ?

  Reply
 • 12 augusti, 2019 at 11:19
  Permalink

  De glasen är så otroligt snygga 😀
  Tror de kommer höjas rejält om några år 🙂

  De hörlurarna är många som har nu 🙂 Hoppas de håller måttet helt
  Mrs.Kjellström recently posted..Taxöron efter amningen

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: