Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Ett halsband för Smartphonen.

Inlägget är i samarbete med Themobilestore.se.

Jag har fått äran att prova ett halsband som man kan ha Smartphonen i. Jag som nyss köpte mig en Samsung galaxy s10 plus behövde verkligen ett skal och gillade detta rejält. Det är Sabaton open air här i helgen och då kommer denna att vara given att ta med sig. För hur smart är det inte att bära sin smartphone runt halsen?

Jag som brukar känna en viss rädsla inför att tappa telefonen gillade det faktum att kunna bära den runt halsen. Dessutom så är det genomskinligt något jag gillar som vill kunna se baksidan på min smartphone.

Som jag skrev tror jag det blir perfekt att ha den när jag ska på konsert. Dels står man gärna rätt trångt men så är det också smidigt eftersom man slipper oroa sig för att tappa den någonstans. Jag tänker också att risken minimeras att den ska bli stulen.

Nu blir väl även du sugen på detta fina Necklace Case? Jag passar på att tipsa dig en rabattkod på 25% när du uppger koden: neckcase25 .

10 Comments

  1. De e en sådan smart idé som de kommit på
    Dock tycker jag att de kunde ha valt ett lite mer diskret band så själv sökte jag inte de

    Men väldigt smart vid olika tillfällen som du skrev

  2. Låter som en bra idé att ha mobilen kring halsen. Så skulle nog jag också kunna tänka mig att ha den på. Som det är nu så sticker jag ner den i bakfickan när jag ska ut med hunden eller göra något annat ute och man är hela tiden lite bekymrad om att den ska glida ur fickan. Mobilerna har tenderat att bli större i sitt format numer igen. Det fanns en tid då dom krymptes istället.
    Härlig bild på hästarna i hagen. Härligt att få andas in och uppleva allt vad naturen har att ge.
    Ha en fin vecka !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: