Ett halsband för Smartphonen.

Inlägget är i samarbete med Themobilestore.se.

Jag har fått äran att prova ett halsband som man kan ha Smartphonen i. Jag som nyss köpte mig en Samsung galaxy s10 plus behövde verkligen ett skal och gillade detta rejält. Det är Sabaton open air här i helgen och då kommer denna att vara given att ta med sig. För hur smart är det inte att bära sin smartphone runt halsen?

Jag som brukar känna en viss rädsla inför att tappa telefonen gillade det faktum att kunna bära den runt halsen. Dessutom så är det genomskinligt något jag gillar som vill kunna se baksidan på min smartphone.

Som jag skrev tror jag det blir perfekt att ha den när jag ska på konsert. Dels står man gärna rätt trångt men så är det också smidigt eftersom man slipper oroa sig för att tappa den någonstans. Jag tänker också att risken minimeras att den ska bli stulen.

Nu blir väl även du sugen på detta fina Necklace Case? Jag passar på att tipsa dig en rabattkod på 25% när du uppger koden: neckcase25 .

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Ett halsband för Smartphonen.

 • 14 augusti, 2019 at 07:41
  Permalink

  Låter som en bra idé att ha mobilen kring halsen. Så skulle nog jag också kunna tänka mig att ha den på. Som det är nu så sticker jag ner den i bakfickan när jag ska ut med hunden eller göra något annat ute och man är hela tiden lite bekymrad om att den ska glida ur fickan. Mobilerna har tenderat att bli större i sitt format numer igen. Det fanns en tid då dom krymptes istället.
  Härlig bild på hästarna i hagen. Härligt att få andas in och uppleva allt vad naturen har att ge.
  Ha en fin vecka !
  Marie i Skrifvarstugan recently posted..BOKTIPS OCH FRUKOSTTIPS

  Reply
  • 22 augusti, 2019 at 22:21
   Permalink

   Ja precis, vet exakt vad du menar så där det är lite läskigt man rädslas för att tappa den.

   Reply
 • 13 augusti, 2019 at 21:30
  Permalink

  Ja mycket av det man ser på ytan är inte hälften mot det innanför, det förstår inte många

  Reply
 • 13 augusti, 2019 at 18:06
  Permalink

  Åh sånt skulle jag verkligen behöva!Jag lägger min telefon på olika ställen hela tiden och hittar aldrig den haha

  Reply
 • 13 augusti, 2019 at 17:54
  Permalink

  De e en sådan smart idé som de kommit på
  Dock tycker jag att de kunde ha valt ett lite mer diskret band så själv sökte jag inte de

  Men väldigt smart vid olika tillfällen som du skrev
  Mrs.Kjellström recently posted..K A R M A

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: