Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilket snacks har du svårt att äta i lagom mängd?
 2. Vilken verbal (o)vana vill du bli av med?
 3. Vad finns längre inte i ditt liv efter lite ansträngning?
 4. Vilket ställe går du till för att du alltid har gjort det?
 5. Vad är något du hoppas fortsätter för alltid?

Vilket snacks har du svårt att äta i lagom mängd?
Numera fixar jag sådant väldigt bra. Det beror på min behandling för ätstörningar, jag känner när jag är mätt.

Vilken verbal (o)vana vill du bli av med?
Att jag svär ibland, inte ofta men det händer tycker inte om det.

Vad finns, efter lite ansträngning, inte längre i ditt liv?
Vet inte, kanske möjligen känslan av att inte våga säga ifrån.

Vilket ställe går du till för att du alltid har gjort det?
Hmm vet inte? Jag går nog inte till något alltid ställe.

Vad är något du hoppas fortsätter för alltid?
Livet med familjen som jag har, älskar verkligen relationen till sonen och allt.

9 kommentarer

 1. Min verbala ovana är att jag säger “säg så här” väldigt ofta! Det var eleverna som uppmärksammade mig på det. Snacks är jag inte så förtjust i så det är inga problem.

  Ha en bra kväll!
  Znogge recently posted..Äntligen fredag…

 2. Hej, för mig handlar inte snacksätande om att vara hungrig eller mätt. Det tillfredsställer istället ett annat behov, tuggbehovet. Och att ha något att pyssla med samtidigt som man t.ex kollar på film eller teve. Sysselsättning som sätter sig på midjemåttet.
  Men jag försöker att bara ha morötter hemma!
  Ha en skön helg
  Paula recently posted..Fem-en-fredag # 33 Vanesaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: