Jag tror detta om andra människor…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tror att få människor tvättar händerna efter sina toalettbesök.
Jag tror att andra människor har riktigt dålig koll på högerregeln eller trafikregler överlag.
Jag tror att alla människor är fördomsfulla, och att de flesta vägrar erkänna för sig själva att de faktiskt är det.
Jag tror att människor gärna förskönar sanningen då och då.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Jag tror detta om andra människor…

 • 17 augusti, 2019 at 14:06
  Permalink

  Själv trodde jag att det var en självklarhet att använda toapapper samt spola efter sig men eftersom vi delar toaletter med eleverna så har jag förstått att det inte är fallet. Då tror jag inte att de tvättar händerna heller tyvärr…
  Znogge recently posted..I dag är det dags…

  Reply
  • 22 augusti, 2019 at 21:48
   Permalink

   Haha! Men eller hur, man kanske blir lite skadad också när man är lärare och ser lite saker ;D

   Reply
 • 17 augusti, 2019 at 15:45
  Permalink

  Det där skrattar jag riktigt rakt i ansiktet när folk säger att de inte ha fördomar =P… jag har massor men jag är alltid villig att just den personen motbevisar mina om just den personen! Männsikor älskar att förskönar den sanna sanningen, se bara på sociala media S Näää jag tror inte så mycket om dagens samhälle och mänskligheten =)… bra det så blir iaf jag inte så besviken eller förvånad! Ta hand om dig och ha en fortsatt TREVLIG VECKA<3
  ExklusivaMoi recently posted..17:e Augusti och ännu en löning är på G!

  Reply
 • 17 augusti, 2019 at 23:06
  Permalink

  Oj då. Det var en tolkning jag inte förväntat mig faktiskt. Alltså jag menar att jag tolkade frågan på ett helt annat sätt, men du fick mig åtminstone att använda hjärnan ett tag;-)

  Även här håller jag helt med dig. Så länge man hittar skyltar på restauranger som uppmanar personal att tvätta händerna så… Å då pratar vi ändå 2019. Suck!

  De flesta människor har fördomar, även du och jag tror jag. Det är nästan “naturligt”. En av mina chefer brukade säga “jag älskar när jag får mina fördomar bekräftade”. Ja, du förstår. Men det gäller ju att även gilla att inte få dom bekräftade, eller hur!?
  BP recently posted..Bokmärken och människor

  Reply
  • 22 augusti, 2019 at 22:00
   Permalink

   Haha du det är helt okej att göra precis som man vill i tolkningen :D. Visst är det så, jag tänker precis så med 😀

   Reply
 • 18 augusti, 2019 at 07:48
  Permalink

  Du är stark, men just nu har det varit för mycket. Orken tar slut, man blir tom inombords. Finns en gräns för alla. Bara för man är stark så innebär det inte att man fixar allt, att humöret är på topp och går igenom allt med ett leende. Det är inte konstigt att man känner sig liten, svag och orkeslös. Det kommer vända, men det kommer ta sin lilla tid.

  Reply
  • 22 augusti, 2019 at 21:49
   Permalink

   Nej stark är jag inte, det vet jag liksom. Mitt liv har format mig så att jag inte är stark.

   Reply
 • 18 augusti, 2019 at 08:10
  Permalink

  Haha åh, de tre sista håller jag med om men den första hoppas jag verkligen att du har fel uppfattning om. Jag tror att de flesta tvättar händerna, men kanske inte så noga med tvål och allt varje gång 😉
  Amanda (Swedish Passport) recently posted..Travel Diary: Västerås

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: