Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det har jag inte alls. Jag önskar att nog att det var så, färgkoordinerat och fixat efter märken eller vad man nu vill ha för system. Men grejen är den att jag varken har tid eller ork till att ha det så där snyggt organiserat. Sen är dock frågan om man ens vill ha tiden för sådant? Eller om man vill lägga tiden på viktigare saker?

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan
MinResaTumörMittLiv

Fb-Button

34 kommentarer

 1. Åh jag önskar jag hade en organiserad garderob eller iallafall lite mer ordning! Är totalt kaos nu i mina garderober så måste verkligen ta tag i de någon dag ? Men smart med klädställning så man får större överblick!
  Yela recently posted..Headers beställningar

 2. Jag har inte heller någon organiserad garderob och precis som du säger så tar jag mig inte tiden till att fixa den så heller 🙂

  Sv: ja Öland är super fint och så värt att åka till. Så får du möjlighet tycker jag verkligen att du ska göra det. Så glad att jag bor så nära 🙂

 3. Jag kan verkligen inte heller skryta med en snyggt organiserad garderob utan kläderna åker in där de får plats. Med tanke på att det fungerar så lägger jag tiden på annat i stället.
  Znogge recently posted..Vilken värme…

 4. Jag har lite ordning i min garderob men ändå sämre än vad jag hade i Halmstad haha. Sedan jag flyttade in i denna lägenhet så har jag inte tagit tag i att organisera stenhårt! Kram
  Yasmine recently posted..Bananflugedräparen

 5. Jag har ingen ordning alls bland mina kläder i min garderob. Det är inte heller något som jag vill lägga ner min tid på heller. Jag hittar dom kläder som jag brukar använda ?

 6. Jag har garderoben organiserad och det jag använder mest antingen på sängen eller i en trådback på golvet….. Jag är en slarva. När jag väl får för mig att städa så färgkoordinerar jag i den mån det går….
  Hannas krypin recently posted..Terminen är igång!

 7. Snacka om “homestyling”. Nej, jag vill nog inte ha en sådan välordnad garderob, speciellt inte en där kläderna är ordnade efter märken. Vi har ett antal klädkammare med “linneskåp” i lägenheten. Min man har en, jag har den andra. Å vet du vad? vi kan stänga dörren, så att ingen ser (o-)ordningen;-)
  BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 35 – ”Tår”

 8. Jag har endastsorterat efter jeans där hoddies där osv lite mer struktur hade nog vare bra när man väl letar nått speciellt där men sanningen är nog den att ja vet om ja skulle organisera som ja gjort någon gång är det en ändå röra igen bara nästa gång jag ska ha nått där ifrån så ja har nog gett upp haha??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: