Måndag, arbetsdag och serier.

Så var då en solig och varm dag nästan mot sitt slut. Idag har jag jobbat 7:30-16:50 för att sedan åka hemåt för att äta middag med William, och titta på 13 reasons Why. William ska till Grövelsjön imorgon med skolan för vandring fram tills på torsdag. Det blir säkert jättekul och lärorikt för honom.

Förutom att min dag mest bestått av jobb, har inte så mycket hänt. Jag antar att det blir så här när man jobbar långa dagar. Jag har ett schema som är som sådant att jag jobbar: Måndag: 7:30-16:15, Tisdag: 7:45-15:00,
Onsdag: 7:45-16:30 och så min underbara Torsdag: 7:45-11:00, fredagarna är jag ledig på.

Jag har haft en orolig natt, och en orolig dag. Det kryper liksom i kroppen på mig. Kan inte förklara varför. Men jag tror att det är viktigt för mig att börja ta promenader varje dag efter jobbet. Det gick så bra att promenera i somras, men när jobbet drar igång är jag så sjukligt trött. Dock tror jag att promenader efter jobbet kanske kan ta bort den oron jag känner inombords. Det är ändå så att motion faktiskt minskar på ångest.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Måndag, arbetsdag och serier.

 • 26 augusti, 2019 at 21:36
  Permalink

  Vilka härliga arbetstider du har och det är jättebra att du promenerar efter jobbet om du mår bättre av det. <3 Kramis

  Reply
 • 26 augusti, 2019 at 21:45
  Permalink

  Vi jobbar rätt lika tider, jag jobbar 8-16 4 dagar och ledig den andra dagen, =D, så känns som skönt pass och man känner man hinner med mer
  Marie recently posted..Powerwalk – öka flåset

  Reply
 • 26 augusti, 2019 at 21:48
  Permalink

  Jag väntar på säsong tre av den serien. Så bra ju men hemsk. Vad avis jag blev när jag läste grövelsjön. Vandrade i de fjällen senast 2012. Det är ju ett tag sedan nu.
  Hannas krypin recently posted..Terminen är igång!

  Reply
 • 26 augusti, 2019 at 21:55
  Permalink

  Jag kollade en del på 13 reasons why när de kom, men den tappade jag lusten för serien. Vet inte varför riktigt, jag menar den är ju bra ?
  Tråkigt att du hade en orolig dag och natt, jag hoppas du får det bättre imorgon ❤️
  Michaela recently posted..Gravidvecka 38(37+1)

  Reply
  • 26 augusti, 2019 at 22:17
   Permalink

   Du får kolla igen då. Andra säsongen var lite halv så där, den här tredje är så första ?

   Reply
 • 26 augusti, 2019 at 23:34
  Permalink

  Jag har inte sett den serien men många säger att den är bra. Vilka långa dagar du har i början av veckan. Förstår att du är trött när du kommer hem. Men promenader är ju bra ?

  Reply
  • 27 augusti, 2019 at 05:35
   Permalink

   Kan rekommendera den serien. Ja det blir långa dagar är alltid skönt med fredagar sen.

   Reply
 • 27 augusti, 2019 at 07:59
  Permalink

  Fy så jobbigt med den där oroligheten i kroppen. Kanske kan du bara ta en kort promenad på 4-5 km, det blir ju ändå en prommis som inte tar så lång tid. Vet ju att du gick väldans långt i somras.
  Förstår tröttheten, här känns det som om det aldrig kommer gå över ?
  Jag älskar också den serien ❤
  Sandifighter recently posted..Att ta hand om andra och moraliska dilemman.

  Reply
  • 27 augusti, 2019 at 21:36
   Permalink

   Ja det är ju så :/. Ja jag borde börja promenera igen, jag känner att jag så lätt kommer ur fas när jag jobbar man liksom stressar så mycket då :-/

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: