Mitt senaste besök till…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja vart ska jag skriva om ett senaste besök? Idag var det meningen att jag skulle besöka Borlänge för att fylla på fransarna, men hon blev sjuk så det blev inget senaste besök dit idag. Jag funderar om mitt senaste besök till en loppis kan vara av värde att berätta om?

Jag var på loppis förra veckan, hittade en My little pony och det var också det enda. Eftersom det är torsdag idag är funderingen om jag trots allt ska åka mot Borlänge bara för att spana in deras loppisar där och sedan åka mot Falun igen? Får se om jag känner att jag har orken, jag ska ändå till Borlänge imorgon för att fylla på fransarna.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan
MinResaTumörMittLiv

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Mitt senaste besök till…

 • 29 augusti, 2019 at 03:27
  Permalink

  Loppisar kan ju verkligen vara så kul & vilka fynd man kan göra! Är tyvärr dåligt med det här förutom en stor som anordnas någon gång per år men vill gärna komma iväg på någon snart ☺️<3
  Yela recently posted..Jeliza.se?

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 06:58
  Permalink

  Mitt senaste besök… i dag ska jag till Lycksele med min mor, hon ska hämta sina nya glasögon hos Optiker och jag funderar på att shoppa nya kuddar till sängen på Jysk 🙂

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 08:05
  Permalink

  åh vad härligt att gå på loppis tycker sådant är riktigt kul 🙂

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 10:11
  Permalink

  Tråkigt att hon var sjuk så att du inte kunde åka och fylla på fransarna, men låter himla trevligt med loppis! Något jag älskar att gå på, även fast att jag gör det på tok för sällan 🙂

  Svar; tack för din berättelse om hunden. Jag hoppas att även Ginzo återhämtar sig så småningom så att han faktiskt kan ta och bli det vi önskar att han ska bli i framtiden och att han blir en hund igen som kan leka och vara helt fri 😀
  Carolina recently posted..Scandic no. 25

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 11:45
  Permalink

  Vilken härlig bild på dig
  Så trist att de blev inställt
  My little pony är ganska värdefulla så de va inte så bara haha

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 17:52
  Permalink

  Det är ju så mysigt att gå omkring på loppisar. Kul att du hittade något i alla fall, känns som att det var många loppisrundor sedan jag faktiskt kom hem med ett fynd, haha 🙂

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 20:40
  Permalink

  Mitt senaste besök var på Maxi och handla ^^
  Innan dess var nere i stan igår tillsammans med Emelie och min bästavän 😀 <3
  Becka Lindhe recently posted..Min resa del 2

  Reply
 • 29 augusti, 2019 at 23:59
  Permalink

  Läte att du orkade åka till Borlänge ändå och fyndade. Bra gjort! Älskar förresten Magnus Uggla. Ja, inte kan kan sjunga direkt, men hans texter är klockrena! Och han är “still going strong”:-)
  BP recently posted..Mitt senaste besök till…

  Reply
  • 30 augusti, 2019 at 10:52
   Permalink

   Ja det var härligt, fick man någonting gjort av dagen :D. Åh det gör jag med, ja de är verkligen så med hans låtar. Ser framemot att se honom i Så mycket bättre. Tittade när han var med, sen sett någon avsnitt av andra säsonger men ska titta igen nu 😉

   Reply
 • 30 augusti, 2019 at 10:40
  Permalink

  Tråkigt att det blev inställt med fransarna men ibland blir det så tyvär :/?

  Reply
  • 30 augusti, 2019 at 10:48
   Permalink

   Ja, inte jättekul precis och blev inställt idag med så fick tid på söndag. Hoppas verkligen att det blir av den dagen.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.