Inlägget är i samarbete med Muslinfilt.

Det finns en present jag anser är den absolut bästa att ge till en nybliven förälder, eller kanske främst till den nyfödda bebisen och det är en filt. Anledningen till detta är att filtar kan användas till så mycket olika saker, du kan linda in din bebis i filten, du kan ta med filten i vagnen, en filt kan användas av er båda om ni ligger med filten på bröstet vid hud mot hud. Där kan du och bebis få ha det mysigt tillsammans nära och få värmen från filten tillsammans. Dessutom kan filten övergå till att bli ditt barns snuttis, och för många är detta helt perfekt när barnet eventuellt börjar på förskolan eller hos en dagmamma.

Därmed kändes det som en stor ära att jag nu fick göra ett samarbete med den perfekta babyfilten Muslinfilt. Den finns i många olika modeller och fördelen är att filten kan användas från nyfödd och ja så länge du vill. Dessutom så blir muslinfilten till skillnad från andra filtar bara mjukare efter varje tvätt. Du förstår nog själv hur bra detta är, jag tror vi alla haft filtar som vi tvättat och efteråt är de helt sträva och hårda. Det är nog ingen förälder som vill lägga sitt barn under en filt som tappat sin mjukhet utan då blir det ju lätt att man köper en ny filt istället, men där och då tappar man ju också lite av det fina med att spara den söta babyfilten och kunna använda den som snuttis åt sitt lilla barn. Det här medför att jag absolut anser att Muslinfilt är det absolut bästa du kan köpa åt din bebis, eller varför inte till ditt syskons barn, den väns barn eller kollegan som nyss fått en bebis.

Du kanske sitter där nu och tänker, men en filt? Vad ska man med en filt till, människor har ju hur mycket filtar som helst hemma. Visst är det så att vi alla har filtar hemma, men varje bebis borde få sig alldeles egna filt. En filt som du tar med dig till förlossningen. Tänk dig att du får din bebis inlindad i filten redan när ni träffas första gången. Sedan kan filten vara med bebisen på bb, på vägen hem och bebisen sedan kan ha den på sig hemma när den ligger för att sova. Det blir en filt som får följa ditt barn från det den föds tills så länge den behövs. Så nog ska varje bebis ha en egen filt ändå, för det är speciellt och något alldeles eget för ditt lilla liv som kommit in just i er familj.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: