En kopp kaffe, tidningen Pralin och risgrynsgröt.

William kom hem från Grövelsjön igår. Jag började därmed dagen med att gå till Maxi, handlade där kräftor som vi ska äta imorgon. Köpte även hem risgrynsgröt, frallor och lite mjölk. Sedan åt jag och William det till frukost efter att han vaknat. Fick tidningen Pralin ner i postlådan i morse. Då och då får man lite gratisnummer av den.

William sov tungt i morse efter intensiva dagar med vandring. Han har varit i en sameby i Grövelsjön och fått klappa renar samt lärt sig en del om renskötsel. Så himla fint tycker jag att skolan ser till att deras elever i årskurs nio få uppleva sådant. William hade även gått fram och tillbaka över den norskagränsen. Klassen hade fått äta tacos på renfärs samt massa andra goda rätter tillagade på ren.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “En kopp kaffe, tidningen Pralin och risgrynsgröt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: