Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Bloggutmaning i september.

Eftersom denna bloggutmaning varit så populär både i mars, april, maj juni, juli och augusti så tycker jag vi fortsätter i september med. Här nedan följer ämnen som du får tolka fritt till varje dag i septembermånad, du deltar på dina egna villkor men länka tillbaka till utmaningen de dagar du deltar. Du länkar även samtidigt deltagare på listan så fler kan upptäcka deras bloggar.

 1. Trettio dagar har november, april, juni och september. Jag uppfattar att en månad har färre dagar än 31? Sant eller falskt?
 2. Måndag idag, så här ser min morgonrutin ut.
 3. Det senaste jag flyttade på var.
 4. I min kopp hittar du?
 5. Mitt dyraste inköp är…
 6. Det vanligaste vilda djuren jag ser är…
 7. Jag har känslig mage, sant eller falskt?
 8. Allergier är något som…
 9. Mitt bästa tips en regnig höstdag är…
 10. Hur ser min kvällsrutin ut?
 11. När jag tänker på elfte september så?
 12. Det sägs att alla har tvångstankar då och då, stämmer det?
 13. Fredagen den trettionde idag, blev det någon olycka under dagen?
 14. Lördag, ledig dag för många. Så tar jag vara på dagen?
 15. Söndagar är en vilodag, min vila är något som…
 16. Under hösten läser många böcker, jag läser…
 17. Det finaste som finns i mitt liv är…
 18. När något gick sönder…
 19. Kroppsspråket är något som jag…
 20. Det mest impulsiva jag gjort…
 21. När jag slog vad…
 22. Det är en del matmarknader numera, mina tankar om sådant…
 23. Doftljus är något som…
 24. När någon bär parfymer tänker jag…
 25. Rökförbud på allmänna platser är nytt för i år, om det anser jag…
 26. ICA, Willys, Hemköp eller COOP jag föredrar?
 27. Längst upp i landet jag varit är till…
 28. Längst ner i landet jag varit är till…
 29. Astrid Lindgrens betydelse för mig är…
 30. Världsdelar jag har besök är följande…

14 Comments

 1. jag testar nog hänga på din bloggutmaning denna månad 🙂 tycker detta verkar så roligt , men är så glömsk så jag kommer väl säkerligen glömma några dagar. Men kan ja inte hålla mig längre jag är med 😀

 2. Jättekul! Du är sååååå himla duktig på att hitta de mest udda teman. Hur gör du?!!!! Stor Eloge tjejen! Jag hänger på som vanligt:-)

  1. Åh så glad jag blir, det är ju för er som uppskattar utmaningen som jag fortsätter :). Är så kul med alla som är med månad efter månad, och gillar det :). Blir verkligen så glad för det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.