En fåtölj och två kuddar från en utförsäljning.

Igår satt jag och slösurfade på Instagram, när jag såg att Studio face and body som jag tidigare gjorde mina fransar hos skulle slå igen. Ägaren sålde ut flera av sina varor. Jag såg då fåtöljen ovan som jag suttit i flera gånger när jag varit där. Den är helt underbart mjuk och såldes för 500 kronor. Jag slog till och åkte ner och hämtade den.

William blev imponerad när den stod hemma och han tyckte den passade att stå i hallen men vid ingången. Det blev faktiskt ganska bra, och fördelen när den står där är att man nu kan sitta ner i hallen och ta på sig skorna som William sa. Jag förövrigt avskyr de fula dörrarna som Kopparstaden envisas med att ha kvar. Funderar om man kan sätta över dekorplast på insidan eller något. Någon som gjort det?

Det såldes även två kuddar för 150:-, riktigt stora och jättefina. Jag som älskar rosa köpte dem för det priset. De kostade tydligen 300 kronor styck i nypris så det kändes som ett kap. De kommer få ligga i min säng har jag tänkt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “En fåtölj och två kuddar från en utförsäljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: