Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Dagen startar oftast 5:20, jag har ställt klockan på 6:00 men min inre klocka väcker mig 40 minuter innan. Då brukar jag ligga kvar en stund i sängen, kollar lite på smartphonen och börjar planera min arbetsdag utifrån just den. Kollar olika Facebookgrupper för lärare och liknade.

Jag går sedan upp klockan 6:00, äter frukost. Oftast en kopp kaffe med mjölk, någon smörgås kanske eller gröt det varierar. Sedan beger jag mig till lilla toaletten där jag har tandborsten, astmamedicinen och linserna. Jag borstar tänderna, tar astmamedicin och går sedan in till stora toaletten. Där tvättar jag ansiktet med rengöringsprodukter för huden. Sedan hoppar jag in i duschen. Duschar och fixar mig, går sedan till mitt sovrum där jag sminkar mig, sätter på mig kläder och när det är klart stoppar jag i linserna.

Jag väcker William klockan 7:00 och i samma veva beger jag mig ut till bilen. Startar den och lyssnar på radion eller en ljudbok tills jag kommit fram till jobbet.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
ditten_datten
Mina

26 kommentarer

 1. Så intressant att läsa om folks morgonrutiner! Jag har alltid önskat att jag var en morgonduschare haha men är alldeles för trött då så blir oftast på kvällen ? Ska försöka vara med i din utmaning denna månad! Kramar?
  Jeliza recently posted..Tävling, kattungar & design

 2. Vad roligt att få ta del av dina morgonrutiner 🙂

  Sv: beror på hur man tänker kring träning. Jag försöker se varje ridpass som träning, eftersom jag ville komma någonstans både med mig själv som ryttare men också med Fina. Hon brukar få vilodag 1 dag/vecka eller max 2 gånger. Så tränar mellan 5-6 dagar i veckan 🙂

 3. Oj. Det var mycket Du hann på kort tid. Jag imponeras över Din morgonrutin.
  Själv har jag inte alls nån rutin på morgonen… eller jo det har jag ju, men inte jämfört med Dig.
  Jag vaknar oxå vanligtvis före larmet men oftast bara en tio minuter, en kvart före,
  väcker Elin medans hundarna följer J ut som röker, fixar frukost till Elin å dricker kaffe med J och matar katten 🙂 typ så…

 4. Det var en väldigt tidig start på dagen. Även när jag fortfarande jobbade steg jag aldrig upp före klockan 7. Men våra morgonrutiner är ungefär desamma, fast jag gör all “skönhetsvård” i stora badrummet och jag har inga linser, bara glasögon. Ser att du också har en gästtoalett, vilken lyx, eller hur! Här är mitt bidrag: https://bp-computerart.blogspot.com/2019/09/glad-mandag-och-morgonrutin.html
  BP recently posted..Glad måndag och morgonrutin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: