Måndag idag, så här ser min morgonrutin ut.

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Dagen startar oftast 5:20, jag har ställt klockan på 6:00 men min inre klocka väcker mig 40 minuter innan. Då brukar jag ligga kvar en stund i sängen, kollar lite på smartphonen och börjar planera min arbetsdag utifrån just den. Kollar olika Facebookgrupper för lärare och liknade.

Jag går sedan upp klockan 6:00, äter frukost. Oftast en kopp kaffe med mjölk, någon smörgås kanske eller gröt det varierar. Sedan beger jag mig till lilla toaletten där jag har tandborsten, astmamedicinen och linserna. Jag borstar tänderna, tar astmamedicin och går sedan in till stora toaletten. Där tvättar jag ansiktet med rengöringsprodukter för huden. Sedan hoppar jag in i duschen. Duschar och fixar mig, går sedan till mitt sovrum där jag sminkar mig, sätter på mig kläder och när det är klart stoppar jag i linserna.

Jag väcker William klockan 7:00 och i samma veva beger jag mig ut till bilen. Startar den och lyssnar på radion eller en ljudbok tills jag kommit fram till jobbet.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
ditten_datten
Mina

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Måndag idag, så här ser min morgonrutin ut.

 • 2 september, 2019 at 00:32
  Permalink

  Så intressant att läsa om folks morgonrutiner! Jag har alltid önskat att jag var en morgonduschare haha men är alldeles för trött då så blir oftast på kvällen ? Ska försöka vara med i din utmaning denna månad! Kramar?
  Jeliza recently posted..Tävling, kattungar & design

  Reply
  • 2 september, 2019 at 21:04
   Permalink

   Så roligt :). Säg till när du är med så lägger jag till dig på listan 🙂

   Reply
 • 2 september, 2019 at 00:36
  Permalink

  Vad roligt att få ta del av dina morgonrutiner 🙂

  Sv: beror på hur man tänker kring träning. Jag försöker se varje ridpass som träning, eftersom jag ville komma någonstans både med mig själv som ryttare men också med Fina. Hon brukar få vilodag 1 dag/vecka eller max 2 gånger. Så tränar mellan 5-6 dagar i veckan 🙂

  Reply
 • 2 september, 2019 at 06:51
  Permalink

  Åh vad härligt det låter som du har en ganska lungn morgon mysigt att lyssna ljudbok till jobbet ❤️
  Amanda recently posted..1 september

  Reply
 • 2 september, 2019 at 06:59
  Permalink

  Oj. Det var mycket Du hann på kort tid. Jag imponeras över Din morgonrutin.
  Själv har jag inte alls nån rutin på morgonen… eller jo det har jag ju, men inte jämfört med Dig.
  Jag vaknar oxå vanligtvis före larmet men oftast bara en tio minuter, en kvart före,
  väcker Elin medans hundarna följer J ut som röker, fixar frukost till Elin å dricker kaffe med J och matar katten 🙂 typ så…

  Reply
  • 2 september, 2019 at 21:11
   Permalink

   Ja blir ju så när man jobbar :). Gick upp halv sex när jag jobbade i grannstaden 🙂

   Reply
 • 2 september, 2019 at 10:48
  Permalink

  Va bra att ligga o vila lite innan dagen börjar. Så brukar jag med göra ??

  Reply
 • 2 september, 2019 at 13:46
  Permalink

  Oj då nu är det dax för ytterligare frågor och svar. Jag ska försöka hänga med.

  Reply
  • 2 september, 2019 at 21:17
   Permalink

   Haha ja, jag har ju fått så mycket uppskattning för detta så kör på 😀

   Reply
 • 2 september, 2019 at 16:20
  Permalink

  Men så fin fåtölj, den passar verkligen där i hallen
  Kuddarna va oxå riktigt fina?
  Man får riktigt fina grejor om man har lite koll på konkurs eller loppisar

  Reply
 • 2 september, 2019 at 22:10
  Permalink

  Va härligt mer utmaning men hade gärna vart me men känner just nu att detta inte för just mig

  Reply
 • 2 september, 2019 at 22:55
  Permalink

  Det var en väldigt tidig start på dagen. Även när jag fortfarande jobbade steg jag aldrig upp före klockan 7. Men våra morgonrutiner är ungefär desamma, fast jag gör all “skönhetsvård” i stora badrummet och jag har inga linser, bara glasögon. Ser att du också har en gästtoalett, vilken lyx, eller hur! Här är mitt bidrag: https://bp-computerart.blogspot.com/2019/09/glad-mandag-och-morgonrutin.html
  BP recently posted..Glad måndag och morgonrutin

  Reply
  • 3 september, 2019 at 20:58
   Permalink

   Ja blir lite så när man börjar jobbet 7:30, och jag vill gärna vara där 15 min innan minst haha :D. Åh ja det är lyxigt 😀

   Reply
 • 3 september, 2019 at 10:22
  Permalink

  Gillar också att vakna lite innan klockan ringer så man kan ligga o dra sig lite i sängen först 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: