En ny kopp, huvudvärk & inga fransar.

Insåg att jag glömt visa er koppen jag köpte med presentkort för någon vecka sedan. Det är en tekopp Rörstrand och Ostinda. Tänkte att det kanske var dags att visa er den nu.

Idag skulle jag fixat fransarna men det blev flyttat tills på lördag. Har alltså fått byta tid torsdag, fredag, söndag och nu tisdag… Inte speciellt kul eftersom man varje gång ställt i sig på saken och får sms om att det inte går på grund av sjukdom. Är väl så att hen har otur helt enkelt men jag ska till Västerås så hade varit roligt att se fin ut tills dess, men nu är det som det är.

Jag har haft extremt ont i huvudet idag. Ätit sex huvudvärkstabletter, sovit i flera timmar efter jobbet. Hoppas verkligen det blir bättre snart känner jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En ny kopp, huvudvärk & inga fransar.

 • 3 september, 2019 at 20:47
  Permalink

  Det är inge kul alls när man har ont i huvudet och man äter huvudvärkstabletter men det hjälper inte, lider med dig. Vilken söt kopp 🙂

  Reply
 • 3 september, 2019 at 21:22
  Permalink

  Men så irriterande att tiden hela tiden blir ombokad. Känns inte som ett seriöst företag faktiskt. Så fin koppen är men så jobbigt att du haft så ont i huvudet. Hoppas att det känns bättre nu.
  Hannas krypin recently posted..#Bloggtorka

  Reply
  • 3 september, 2019 at 21:46
   Permalink

   Nej jag vet, börjar verkligen tröttna på det där nu :(. Björn och William säger båda att jag inte ska gå dit mer. Jag ska ta denna sista gång sedan söka efter någon i Falun. Visst är den :). Ja aldrig kul med just huvudvärk 🙁

   Reply
 • 3 september, 2019 at 21:38
  Permalink

  Vilken fin kopp och hoppas att du mår bättre imorgon! <3 Kramis

  Reply
 • 3 september, 2019 at 22:16
  Permalink

  Vilken fin kopp
  åhh nej det ärr det som är tråkigt då man är privat som ja e oxå . men ja hon är bra såå.. åhh har oxå haft ont i huvudet inte skoj krya på dej kram
  ullie recently posted..When Autumn killed …..

  Reply
 • 3 september, 2019 at 22:22
  Permalink

  Så fin kopp, den gamla looken ser då härlig ut ?
  Så trist, finns där ingen annan stans du kan göra fransar på?

  Hoppas du mår bättre när du vaknar fina du

  Kryapådigkram
  Mrs.Kjellström recently posted..Vilket gillar du?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: