Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

I min kopp hittar du?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Helt ärligt så finner du nog oftast kaffe i min kopp. Men för den sakens skull dricker jag inte kaffe som beroende av det. Jag dricker även te då och då. Dock finns det något som känns extra gott med en kopp kaffe med mjölk på morgonen. Helst sittandes själv på min stol i köket och titta ut genom fönstret där dagen sakta börjar vakna till liv.

Jag har nog alltid tyckt om den där känslan av att dricka något varmt i lugn och ro. Det ger en känsla av att allt är bra, allting kommer att lösa sig till det bästa. Att hålla det varma mot sina kalla fingrar och se ut över livet, ja i min kopp finner du en varm dryck som oftast är kaffe med mjölk.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan
Zinnie

28 Comments

  1. Men så fin kopp, känns ju nästan lite extra gott när man dricker från en fin kopp! Jag är inte ett jätte stort fan av kaffe faktiskt men gillar kaffe latte, dock brukar jag alltid dricka en kopp te på morgon & kväll! Speciellt mysigt och gott känns de under de kalla månaderna ?

  2. I min kaffekopp nu på morgonen så fanns det en liten hundnos som försökte dricka upp mjölken jag hade i koppen… jag häller i mjölk först å sedan kaffe.
    För en tid sedan var det en katt som gjorde samma lika… ouppfostrade eller bara törstiga 😉
    Men nej… nej de får inte dela kopp med mig.

  3. I min kopp hittar du också för det mesta kaffe med en skvätt mjölk i. Bästa drycken på morgonen är kaffe, jag dricker kaffe som jag är beroende av det. Är den mjölk och havre mjölken god? Det är ju så härligt att värma sina kalla fingrar på en varm mugg 🙂

  4. Den godaste koppen kaffe är den jag dricker ensam på morgonen. Det är inte ofta jag är ensam då. Äter frukost på jobbet, så det är om jag har en ledig dag. Då njuter jag extra av kaffet med mjölk i.

  5. Åh vad gott! Vacker bild också!
    Själv föredrar jag te eller oboy! Ibland kaffe beror på hur trött jag är när jag vaknar!
    Men ditt kaffe såg super gott ut! ?

  6. Åhh kaffe har jag inte fastnat för än, inte alls haha. Dock varm choklad är ju cirka det godaste! Så mys på hösten och vintern :’) Även varmt citronvatten med ingefära och honung när man är förkyld är guld! Guldmjölk är något som är så gott också, dock krävs det lite arbete bakom det men verkligen supergott 😀

  7. Jag håller med dig att starta dagen med en kopp kaffe är riktigt gott och så mysigt. Kaffe med mjölk ska det vara då är det godast 🙂

  8. Håller helt med dig här. Även om jag har inga koppar utan dricker min Nespresso med mjölk ur ett glas. Just den första njutningen av koffeinet är en höjdare varje morgon, speciellt under sommaren då jag intar min frukost på balkongen. Men precis som du sitter jag vid köksbordet under den kalla årstiden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa