Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Migrän.

Min dag har spenderats i sängen. Jag gick upp som vanligt och allt kändes bra då tills typ 10:30 när huvudvärken slog till. Jag har därefter sovit, haft ett pulserande huvud, kräkts och knaprat värktabletter. Finns det något så surt som just att få migrän?

Så eftersom min dag blev i sängläge har jag inte utfört någonting spännande idag. Det kanske var bra fredagen den trettonde som det också är. Det enda jag vet just i skrivande stund är att jag ska försöka gå och sova alldeles strax så huvudet får vila upp sig tills imorgon. Hoppas du haft en bättre dag än mig.

38 Comments

 1. Migrän måste vara djävulens påfund. Och gud är då inte med oss eftersom att medicinering knappt fungerar när man får ordentliga skov. Jag skickar världens största kram härifrån och hoppas att det iallafall känns bra i hjärtat, smärtan kan jag inte göra något åt ?

 2. Men usch va jobbigt med migrän, lider också av det och de är hemskt! Hoppas de släpper tills imorgon ☺️ Tror faktiskt inte på det att fredag den 13de skulle vara otur

 3. Usch så jobbigt, lider med dig.
  Här oxå mått bajs och fått ta värktabl dock inte migrän men en jäkla kvinnodag
  Hoppas du mår bättre efter natten

  Krya på dig

  Psst måste bara säga att du är sjukt vacker

  Kram

 4. Migrän är det hemska! Brukar ha det ofta (iallafall) förr. Fick tabletter av läkaren som funkade kanon! Älskade dom! Var dock på rep. Men finns andra som är bra som inte är det ❤️?❤️

 5. Usch jag lider me dig ! Har också mycket spänningshuvudvärk och migrän ! Hade ont i huvudet i 2 dagar . Och ja man är verkligen sängliggandes ??❤ hoppas det känns bättre idag

 6. Vilken otur med migränen. När den slår till är det bara att inta sängläge dock.
  Vår äldsta dotter föddes fredagen den 13:e så det kan vara en bra dag också.
  Hoppas det känns bättre i dag!

 7. Nej men stackare fy sjutton för migrän. Den är verkligen inte rolig. Har oxå migrän men det brukar va ifall jag dricker för lite vatten. Hoppas du blir kry snart igen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: