Lördag, ledig dag för många. Så tar jag vara på dagen?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har tagit vara på denna lördag genom att möta Lisa och hennes barn Alice och Calle. Vi träffades efter vägen och gick sedan till Gruvan tillsammans. Där fotograferade jag hennes barn och bilder ska komma upp så du får se. Sedan så gick vi till PMU och Ta till vara, hittade inget idag men det var lugnt. Vi gick till Stora Coop och sedan sa vi hej då medan jag gick hemåt. Fick ihop över 9000 steg på promenaden så ska ta mig ut och gå så jag fyller upp till 10000 men det får bli senare.

På vägen hem kände jag av huvudvärken igen, så jag har legat det är inte lika som igår men heller inte bra. Frågan är hur länge jag ska ha så här ont i huvudet. Det börjar kännas jobbig.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Lördag, ledig dag för många. Så tar jag vara på dagen?

 • 14 september, 2019 at 23:56
  Permalink

  Vilka härliga bilder du tog på barnen, och det trots att du hade huvudvärk. Misstänkte ju i min kommentar igår att det var migrän. Så om jag vore dig, vilket jag ju inte är men ändå, skulle jag faktiskt gå till en läkare som kan skiva ut migränmedicin åt dig.
  Har själv “ärvt” migrän från min pappa och lidit a denna äckliga huvudvärken sedan jag var 13 år. Ibland med flera anfall per dag. Efter klimakteriet har det lugnat ned sig rejält för min del som tur är. Drabbas kanske två till tre gånger per år. Men du har ju decennier kvar tills dess. Så kontakta en läkare!
  BP recently posted..Fem en fredag fast på lördag: Vecka 37 – ”Google”

  Reply
  • 16 september, 2019 at 18:16
   Permalink

   Åh tack :D. Ja det är ju migrän, jag har mediciner men eftersom jag har spänningshuvudvärk så vet jag aldrig när jag ska ta vilken. Blir liksom ett moment 22 ;/

   Reply
 • 15 september, 2019 at 05:45
  Permalink

  Såg bilderna och dom blev verkligen jättefina! Håller tummarna att huvudet kommer att sluta upp med att besvära dig!

  Min lördag har varit fantastiskt fin med massor av nya upplevelser. Fast alla gick inte precis som vi hade tänkt oss… Trots allt en väldig fin dag – igen! 🙂
  Ama de casa recently posted..En dag med kombinerad natur och kultur

  Reply
 • 15 september, 2019 at 10:52
  Permalink

  Så roligt o fotografera 🙂 du få gärna fota mig om du har vägarna förbi Jönköping ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: