Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärken som aldrig tycks ta slut.

Idag kom tårarna jag trodde att det hade börjar vända. Var på tipspromenad kände mig ”bara” illamående men kändes som jag klarat mig utan huvudvärk.

Men så var inte fallet. Ligger på soffan, en citodon och en migräntablett samt medicin mot illamående. Känns som jag aldrig blir kvitt från denna huvudvärk.

32 Comments

  1. Sådrygt med migrän och när man får sådan huvudvärk att man nästan spyr det är hemskt jobbigt, så har BQ också gjort han spytt så det kommit ut genom näsan

  2. Obehagligt att det va så illa att du behövde åka till akuten! Läste ditt förra inlägg… Usch Aldrig haft migränanfall. Jobbigt illamående på det. 🙁 Hoppas verkligen att du går över snabbt. Ta hand om dig.

  3. Huvudvärk är aldrig roligt. Hoppas verkligen att den försvinner snart ❤ Otroligt energikrävande att inte få må bra. Kram ❤

  4. Åh, blir så himla ledsen av att läsa det här! Lever själv med kronisk huvudvärk och kronisk migrän sen ett par år tillbaka och man vänjer sig aldrig. Usch vad jag hatar migränen! Skulle aldrig önska någon den smärtan. Jag hoppas verkligen det ger med sig snart och du får må bra!

    Har du migrän ofta eller så? Tänkte om det kanske beror på höstsolen. Jag kan knappt visas ute under dagarna nu på grund av den. Den triggar min migrän något fruktansvärt…

    1. Jag har migrän då och då, men brukar mer ha spänningshuvudvärk. Den får jag flera gånger i veckan, men nu är det som migrän mer och gör helt sjukt ont :(. Vill bara att det ska bli bättre. Det låter helt vidrigt att ha det som dig :(. Jag är rädd att det är något liknade för min del 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d