Huvudvärken som aldrig tycks ta slut.

Idag kom tårarna jag trodde att det hade börjar vända. Var på tipspromenad kände mig “bara” illamående men kändes som jag klarat mig utan huvudvärk.

Men så var inte fallet. Ligger på soffan, en citodon och en migräntablett samt medicin mot illamående. Känns som jag aldrig blir kvitt från denna huvudvärk.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Huvudvärken som aldrig tycks ta slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: