Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Doftljus är något som…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Har en förmåga att föröka sig här i mitt hem. Speciellt på hösten i samband med Partylite. Jag brukar försöka ha det i oktober, vilket även blir i år. Jag brukar köpa något fint julinspirerat och så kommer det så klart alltid med lite ljus också. Tycker om doftljus och anser att det förgyller en kall vinter.

Har du doftljus hemma?

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

42 Comments

 1. Ja, jag tycker i grunden mycket bra om doftljus men efter 5 graviditeter associerar jag nästan alla lukter med illamående ?
  Supertråkigt eftersom jag verkligen tycker det är så mysigt!!!

 2. Jag tänder massor med ljus nu! Partyliteljusen är så bra. Doften sitter i länge och de brinner också länge tycker jag. Inte Ikealänge men bra nog. 🙂 Skulle gärna köpa nya doftljus snart igen, så mysigt att ha så här på vintern.

 3. Inte doftljus. Men jag är typ missbrukare av värmeljus. Fast bara på vintern, på sommaren behövs inga extra värmekällor. Men visst är det mysigt med ljus! 🙂

  Ha en fin start på veckan!

 4. Jag håller helt med dig – doftljus är något jag inte klarar mig utan, jag älskar dom. Och köper på mig flera om jag hittar ”mina” ljus till extra pris 🙂

 5. Jag jobbar med att tillverka doftljus, så jag vistas i den miljön dagligen. Har alltid doftljus på toa? i övrigt är jag rätt trött på det!

 6. Jag har för mkt ljus överallt tycker några i familjen men inte jag jag har doftljus men inte enbart för då kan jag tycka att doften blir för tung i huset

 7. Har inte så många doftljus här hemma. Utan några fåtal. Viktigaste rummen. Sovrummen, badrum och vardagsrum. Tänder ofta om kvällarna eller tidigt om morgonen. Supermysigt med en ljuv doft.

 8. Om jag har doftljus, hehe en hel låda full ,) ler
  Så samma här 🙂

  Hur mår du idag? har du fått nån hjälp mot huvudvärken?

  Kram

 9. Jag köper ofta på mig doftljus, så jag har ett litet lager här hemma 🙂 Vill ju inte tända flera på en gång sedan så att dofterna ”krockar”… Gillar dofter som Clean cotton och Fresh laundry och den typen av dofter. De får liksom inte vara för starka.

 10. Jag håller med dig och hos mig på hösten och vintern tänder jag också mycket doftljus just för att det är så mysigt men också för att det blir varmare inomhus 🙂

 11. Här vi (konstigt nog) totalt olika. Doftljus är det värsta jag vet, troligen för jag aldrig hittar en doft som jag verkligen gillar. Tänker mest på Indiska här, och de dofterna tycker jag då verkligen inte om.
  LED-ljusslingor däremot ÄLSKAR jag, året om!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: