Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Har en förmåga att föröka sig här i mitt hem. Speciellt på hösten i samband med Partylite. Jag brukar försöka ha det i oktober, vilket även blir i år. Jag brukar köpa något fint julinspirerat och så kommer det så klart alltid med lite ljus också. Tycker om doftljus och anser att det förgyller en kall vinter.

Har du doftljus hemma?

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie


42 kommentarer

 1. Jag tänder massor med ljus nu! Partyliteljusen är så bra. Doften sitter i länge och de brinner också länge tycker jag. Inte Ikealänge men bra nog. 🙂 Skulle gärna köpa nya doftljus snart igen, så mysigt att ha så här på vintern.
  Hannas krypin recently posted..Veckans planering

 2. Inte doftljus. Men jag är typ missbrukare av värmeljus. Fast bara på vintern, på sommaren behövs inga extra värmekällor. Men visst är det mysigt med ljus! 🙂

  Ha en fin start på veckan!
  Ama de casa recently posted..California

 3. Jag köper ofta på mig doftljus, så jag har ett litet lager här hemma 🙂 Vill ju inte tända flera på en gång sedan så att dofterna “krockar”… Gillar dofter som Clean cotton och Fresh laundry och den typen av dofter. De får liksom inte vara för starka.
  Popprinsessan recently posted..Familjetid i Göteborg

 4. Jag håller med dig och hos mig på hösten och vintern tänder jag också mycket doftljus just för att det är så mysigt men också för att det blir varmare inomhus 🙂

 5. Här vi (konstigt nog) totalt olika. Doftljus är det värsta jag vet, troligen för jag aldrig hittar en doft som jag verkligen gillar. Tänker mest på Indiska här, och de dofterna tycker jag då verkligen inte om.
  LED-ljusslingor däremot ÄLSKAR jag, året om!
  BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: