Naglarna gjorde jag fina i torsdag, insåg att jag helt glömt att visa dem för er. Det fick bli ljusa färger så jag fick pigga upp lite så här under hösten, jag gillar dem skarpt.

Hur som helst, nu är hösten verkligen här. Det är ruggande kallt ute och man står liksom bara ut numera. Så här är det ju alltid när september nästan är slut. Nog är det konstigt ändå hur snabbt årstiderna förändras.

Jag har jobbat idag, och efter jobbet kom jag hem och sov. Mycket då jag fortfarande har min förbaskade huvudvärk, men vad ska man göra? Jag känner att jag liksom bara genomlider detta. Tog mig i alla fall en promenad här på kvällen, ska försöka att se till att promenera varje dag nu oavsett hur ont det gör i huvudet.

Hoppas du mår bra i alla fall?

16 kommentarer

  1. Riktigt snygga naglar har du 😀
    Så jobbigt att du har sån huvudvärk och hoppas den försvinner snabbt igen
    Hösten är verkligen här, kallt, löven trillar ner från träden, ljusen får brinna och filten på benen – så mysigt men vill ha sommar lite till
    Wifeey recently posted..Hemlös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: