Så var det då återigen lördag och Facebookgruppen Social Media support & share group har LÄNKREGN. För att delta så får alla medlemmar som vill länka ett favoritinlägg i tråden på fredagen. På lördagen tar alla som anmält sitt deltagande på fredagen och länkar varandras bloggar på sina egna. Lite fint och peppande för att öka SEO, få fler läsare och framförallt visa varandra lite uppskattning.

Hannafialotta

Jessicaburman

Amanda Malmflod

Sweetwords

Yela

Fröken Rödlök

Minas

Josefine

Kamillaskamera


34 kommentarer

  1. Det är ju så roligt att detta funkar o ge varandra kärlek o se hur alla anstränger sej för att de ska bli bra som möjligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: