Astrid Lindgrens betydelse för mig är…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Framförallt alla hennes barnböcker och filmatiseringarna som gjorts av böckerna. Jag får erkänna att det nog mest är filmerna som fångade mig som barn, detta då vi hade filmerna på VHS och böckerna har jag upptäckt tillsammans med William istället.

Favoriterna av hennes böcker är följande: Madicken, mycket för att mormor kallade mig det genom hela livet. Lotta på Bråkmakargatan eftersom hon är så himla envis och aldrig ger upp. Karlsson på taket eftersom han är sådan egoist att det blir roligt, Min allra käreste syster eftersom den är sorglig, fin och fantasifull, sen har vi Inga rövare finns i skogen som skrämde livet ur mig som barn, men fortfarande är en favorit.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Astrid Lindgrens betydelse för mig är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: