Länkregn – Social media support and share group.

Lördag står för länkregn och denna vecka är ett härligt gäng med bloggare året mer i länkregnet. Här nedan följer deras favoritinlägg på sina bloggar. Det är läsvärda tips och jag kan verkligen rekommendera dig att läsa samtliga. Bloggar du kan jag även tipsa dig om att bli medlem i Social media support & share group på Facebook. Vi är ett helt underbart gäng som hänger där och delar med oss av våra liv.

Hannafialotta

Fröken Rödlök

Amanda Malmflod

Minas

Jessica Burman

Paulina

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Länkregn – Social media support and share group.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: